- 25 Eylül 2011
- 7.510
- 11.368
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet ondan verdi gunde iki kez aliyorum.ilk uc ay yuzmenin tehlikeli olabilecegni duydum.sizin bilginiz varmi bu konuda pekiBen iki hamileliğimde de girdim denize. Hatta oğlumda son günlerimdi hadi suda doğur diye takılıyorlardı. Doktorlar hamilelikte özellikle yüzmeyi öneriyorlar. Cinsel ilişkiyi neden yasakladı acaba? Progestan ( düşük önleyici ilaç ) falan kullanıyor musun?
Bi sikinti olmadimi pekiBende tatilde hamile kalmışım yani sanırım 2 haftalıkken filan denizdeydim hep
Cok tesekkur ederimmm:)insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin:)endişeli olmanızı anlıyorum. yorum yapabilmek isterdim ama malesef bilgi sahibi değilim.
ama konunuzla çok heyecanlandım.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
vakti zamanı gelince bana da nasip olur inş
deniz kum güneşEylul ayi sakin ve uygun olur diye onceden antalyada tatil ayarlamistik esimle.bikac gun once iki haftalik hamile oldugumu ogrendim:)
Cok guzel bi haberdi bizim icin fakat ilk haftalardayim.tatilde bi ayim dolmus olcak.denizde yuzmemin sakincasi varmidir?
Doktoruma elbet soracagim fakat cok merak ettim.onumuzdeki haftayi bekleyemedim.
Birde doktorum cinselligi yasakladi.ilk defa hamile kaliyorum.bilmedigimden mazur gorun beni:)
Dusuk tehlikem olabilirmi?
Hala cok sancim oluyor.doktorum.normal dedi.tecrubelilerin bilgilendirmesine cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?