- 27 Mart 2018
- 267
- 160
- 103
- 36
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
Merhaba arkadaslar/anneler/anne adaylari,
Oncelikle cok mutluyum. Subattaki dusugumden sonra tekrar hamileyimmmm! O hamileligimdede tatil planlamistik fakat korktugumdan iptal etmistim. Yinede bebegimiz bizi birakti..
Uc hafta sonra Turkiye dogu turuna katilacagiz ve bu turdan sonra cocuk konusuna devam edecektik. Hamile kalmam uzun surdugu icin korunmadim ama oyle dikkatte etmedim ovulasyon nezaman akinti vs. Sadece sandigim gunden bir hafta sonra yumurtlama olmus ve gelin gorunku hamileyim.
Simdi ben streslendim iyice.
- Ucak yolculugu yapacagim ortalama 6 haftalik hamile oldugumda. Ucak yolculgundan zarar gelir mi?
- Peki ya cihazli kontrollerden gecebilecekmiyim? Avrupadaki kontrollerin bi zarari olmadigini biliyorum ama turkiyedekiler de boylemi? Ayrica yalniz gitmiyoruz. Yanimdakilerinde bilmesini istemiyorum. Cihazdan (dogru adi ne bilmiyorum) gecmezsem anlamazlar mi?
- Yeme icme disarida olacak haliyle Dogu turuna katiliyoruz. Dikkat etmem gereken seyler var mi?
benim kuzenime yasaklamıştı o haftalarda hava basıncından dolayıMerhaba arkadaslar/anneler/anne adaylari,
Oncelikle cok mutluyum. Subattaki dusugumden sonra tekrar hamileyimmmm! O hamileligimdede tatil planlamistik fakat korktugumdan iptal etmistim. Yinede bebegimiz bizi birakti..
Uc hafta sonra Turkiye dogu turuna katilacagiz ve bu turdan sonra cocuk konusuna devam edecektik. Hamile kalmam uzun surdugu icin korunmadim ama oyle dikkatte etmedim ovulasyon nezaman akinti vs. Sadece sandigim gunden bir hafta sonra yumurtlama olmus ve gelin gorunku hamileyim.
- Ucak yolculugu yapacagim ortalama 6 haftalik hamile oldugumda. Ucak yolculgundan zarar gelir mi?
- Peki ya cihazli kontrollerden gecebilecekmiyim? Avrupadaki kontrollerin bi zarari olmadigini biliyorum ama turkiyedekiler de boylemi? Ayrica yalniz gitmiyoruz. Yanimdakilerinde bilmesini istemiyorum. Cihazdan (dogru adi ne bilmiyorum) gecmezsem anlamazlar mi?
- Yeme icme disarida olacak haliyle Dogu turuna katiliyoruz. Dikkat etmem gereken seyler var mi?
İlk üç ay riskli gebelik durumunda dikkat edilmesi öneriliyor. Sizin de riskli bir durumunuz yoksa doktor söylememişse birşey olmaz. Ben de üç aylık hamileliğimde otel tatili yaptım; dört aylık hamileliğimde Kapadokya bölgesini, altı aylık hamileliğimde Bursa-Balıkesir- Çanakkale bölgesini gezdim. Dört aylık hamileyken 1.5 saat uçtum Ankara’ya gittim. Yürüyüş sorun olmaz zaten daha küçük.Merhaba arkadaslar/anneler/anne adaylari,
Uçak konusunu doktorunuza danışın.Merhaba arkadaslar/anneler/anne adaylari,
Aksine benim danıştığım iki doktor da uçak yolculuğunu önermişti. Size doktorunuz mu söyledi kara yolculuğu daha güvenli hamilelikte diye?Uçak yolculuğunu o haftalar da hiç bir doktor onaylamaz sanıyorum.
Araç yolculuğu her zaman daha sağlıklıdır.
Yürüyüş yapmanız sürekli ayakta kalmanız,önceki düşük nedenine göre sıkıntı olabilir.
Ben 12 gidiş 12 dönüş araç yolculuğu yapmıştım .
Taşlı dik yolu olmayan bayırlara keşve çıkmıştık araçla .
Bolca havuzda yüzmüştüm(Havuz 4 kişilikti özeldi)
Neticede yaşam hakkı tanınan yaşıyor.
Tanınmayan ne kadar önlem alsanda yaşamıyor .
Sağlıkla evladını kucağına al inşaallah ama kesinlikle iyi bir doktora danış.
Düşük hikaye ne hakim olan bir doktor olsun.
Aksine benim danıştığım iki doktor da uçak yolculuğunu önermişti. Size doktorunuz mu söyledi kara yolculuğu daha güvenli hamilelikte diye?
Çok şaşırdım. Doktorlar da farklı farklı söylüyor demek ki. Konu sahibi gebeliğinizi takip eden doktora danışmadan yola çıkmayın bu arada. Sonuçta gebeliğin durumunu bilmeden yorum yapmak zor.Tabi uzman doktorum dedi ..
Uçakta basınç tehlikeli oluyor , düşük tehditi çoğalıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?