hamilelik ve uçak yolculuğu?????

cicekist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
134
9
96
İstanbul
kızlar hamileyim 18. haftamdayım 22. veya 23. haftalarda uçak yolculuğu yapmam gerekiyor. yurtiçinde uçucam, toplam 1,5 saat uçakta kalıcam. internetten araştırdım bir risk olmadığı söyleniyor, doktora da sorucam ama sizinle de paylaşmak istedim. bununla ilgili düşüncesi olanlar varsa fikrini paylaşabilir mi?? olumlu veya olumsuz??????

bende ucak yolculugu yaptım dr.um bır sakınca yok demıstı ve bırseyde olmadı korkma en guvenlisi bu için rahat olsun

ben havalimanında çalısıyorum.nerdeyse doguracak hatunlar uçak yolculugu yapıyor.bir sorun olucagını sanmıyorum ama doktoruna bir sor istersen.ne durumdasın bilemeyiz biz tabi. 28-32 hafta arası doktor raporun olması gerek uçuş için

şu an 4. ayım bitti o kadar ilerlemedim de ne bileyim basınç falan bebeğe zarar verir mi diye düşündüm gerçi netten baya araştırdım gayet güvenli yazıyor

canım bende 24. haftamda uçağa bindim, çok şükür bişey olmadı, arkadaşın dediği gibi 28. haftadan itibaren raporla biniliyormuş..bende 35. haftamda tekrar bineceğim doktor izin verirse, uçakta 36. haftaya kadar alıyormuş doktor raporu ile..

ben 32. haftamda diyarbakır-istanbul arası uçtum tatlım. ordan da kendi aracımızla hiç mola vermeden bursa ya. daha da uzun sürdü ve çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. doktordan raporumu aldım, doktorum kan tahlili ve nst ye baktı bi sakınca yok dedi, ertesi günde bindim geldim çok şükür.

ben 12 haftalık hamileyim 2 kez bindim doktoruma da sordum herhangi bir şey olmaz dedisadece son haftalarda doğum olabilir endişesiyle rapor isteyebiliyorlar bunun dışımda hiç bir sorun olmaz..

Ben sürekli uçakla seyehat halındeyım canım her 3 ayda bir uçuyom
İkinci bebeğime hamileyim bi hafta oldu geleli eve
ilk hamileliğimdede 36 haftalık olana kadar uçtum sonra doğurdum devam ettim uçmaya =))
Stres yapma bişeycik olmuyo neden olsunkı hem?

Ben sürekli uçakla seyehat halındeyım canım her 3 ayda bir uçuyom
İkinci bebeğime hamileyim bi hafta oldu geleli eve
ilk hamileliğimdede 36 haftalık olana kadar uçtum sonra doğurdum devam ettim uçmaya =))
Stres yapma bişeycik olmuyo neden olsunkı hem?

hangi firmalar izin veriyor 36. haftaya kadar

kızlar hamileyim 18. haftamdayım 22. veya 23. haftalarda uçak yolculuğu yapmam gerekiyor. yurtiçinde uçucam, toplam 1,5 saat uçakta kalıcam. internetten araştırdım bir risk olmadığı söyleniyor, doktora da sorucam ama sizinle de paylaşmak istedim. bununla ilgili düşüncesi olanlar varsa fikrini paylaşabilir mi?? olumlu veya olumsuz??????

hiçbirşey olmaz ben doktoruma 30. haftamda sordum bin dedi herzaman bir risk vardır zaten dedi ewde oturuken bile var ordada biraz risk var ama gitmek istiyorsan gidip gel dedi

Selam ben de geçen gün doktorumu arayıp uçağa binip binemeyeceğimi sordum.sakıncası yok dedi.artık uçaklar çok gelişti.uçak içindeki basınç guvenli.eskiden basınç yüzünden problem olabiliyomuş ama artık ozamanlar çok geride kalmış.

Back
X