HAMİLELİK VE UCAK

duyguluvenus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
48
14
Merhaba Bayanlar ,

23+3 gün haftamdayım . Ve bir izin planım var , kızkardeşimi ve yegenimi görmeye gitmek istiyorum ...
Kıbrısa ucak ile mecburen ... Doktorum bir sorun yok dedi ama ben korkuyorum .... Sizin düşüncelerinizi sormak istedim ....

Teşekkürler ,

Ben hiç gebelik geçirmedim ama, doktorun uygun gördüyse hiç korkma,
zaten uçağa da belli bir haftadan sonra almıyorlar,
korkulacak bir durum yok senin için o yüzden.

Tşkler kuzuların annesi , benim de kızım var 4 yaşında en çok o gitmek istiyor diye zaten birde bir daha çok zor giderim heralde doğum ve sonrasına kadar .... Yeğenim 4 aylık oldu onu da görmek isyitoumm .. Ne bilim garip korkular :)

Benim doktorumha otobüse binmişsin ha uçağa hiç bir zararı yok rahat ol demişti :) tabi binmiştim :KK70:

Ben yurt dışındayım, hamile olduğumu öğrendiğimden beri bütün kontrollerim için Türkiye ye gidip geldim, hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Ben de 6.5 aylıkken uçağa bindim hiç sıkıntı olmadı, hatta dönüşte de 9 saatlik otobüs yolculuğu çektim :)) hiç sıkıntı yok zaten ben havaalanı çalışanıyım sürekli hamileller geliyo. Sadece şey tavsiye edicem bel boşluğuna beline minin yastık minder gibi bi şey al:))bel ağrısı olmasın diye

36 haftaya kadr ucaga aliniyor sanirim hamileler alinmayanlarda olasi dogum baslarsa hawada napariz diye dusunuyor :)

Ben de 6.5 aylıkken uçağa bindim hiç sıkıntı olmadı, hatta dönüşte de 9 saatlik otobüs yolculuğu çektim :)) hiç sıkıntı yok zaten ben havaalanı çalışanıyım sürekli hamileller geliyo. Sadece şey tavsiye edicem bel boşluğuna beline minin yastık minder gibi bi şey al:))bel ağrısı olmasın diye
iyi akşamlar size birşey sormak istiyorum ben 34 haftalıkken1saatlik uçak yolculuğu yapıcam doktor raporunu olup uçağa alınmama gibi bir durum olur mu

X