bence toplumla alakası yok bana özel bir durum olabilir.cunku ne dini açıdan ne edeple alakalı bakıyorum bu duruma sadece kendi bilinçaltımdaToplumu bu hale getirenler utansın
ailede normal karsılanıyor kimse gizleme gereği duymazdı mesela ama ben cocuklugumda birsey hatırlıyorum annem kardeşime hamile iken kuzenımın dogum gunune gitmiştik annemin resim cekılmesini istememiştim karnı kocamandı o yüzdendi galiba...hamilelikle alakalı ailede ki tavır ne yondeydi peki..hamilelikle ilgili seylerden erkeklerin yanında bahsedilirmiydi..
bizim millet sacma sapan seyleri sorun edebiliyor cunku hamile yahu hepimiz bir iliskinin urunleriyiz:) doga kanunu bu ustelik cokda kutsal bir olay ama bende rastlıyorum asermekden bahsedilince bile erkek varsa sus aman ayıp oluyor valla ben hic tınlamamda :)
belkide olabilir canımküçüklen belki eski kafınılardan biri bubyönfe birseyler dediyse birilerine onu duymussunuzdur
bende doğallaşıcak diye düşünuyorum bir zaman sonra :) yaşamadan bilemıyoruz bende bu ciddi kararı vermeden once kafamdaki her sorunu masaya yatırıyorım burda sizinle paylasıp cok güzel fikirler ediniyorum cok teşekkürlerSikma canini. Belli olana kadar en yakinlar haric soylememek en iyisi bence de, yoksa her kafadan bir ses cikiyor.
Belli oldukdan sonra da 2-3 kisi yorum yapinca, hemen duruma alisacaksin, cok dogal gelecek zaten.
birinci aşama test fotoları ikinci aşama. ultrson 3.aşama el karında poz sonrada gelsin bebekli pozlar valla darlantı geldiaaa kız Instagramlarda 100 tane ultrason fotoğrafı paylaşanlar seni görse kınar
Şaka bir yana hamile olmak niye utandırsın seni mutlu olursun,Keyfini çıkarırsın. .
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsn canmmmBende senin gibiydim. Ama suan sanki yillardir hamile gibiyim. Utanmiyorumda. Hatta kullaniyorum bu durumu)) markette dun hamileyim deyip cilegin tadina bile baktim.
Ayyy Allah iyiligini versin aslı bu gerçekten harfi harfine doğruHamile kalırsan herkes o işi yaptığınızı bilecek tabii haklısın( Bu sebeptense )
Ne sen , ne sex , ne kocanla yatak ilişkin , ne hamileliğin , ne hamiş karnınla verdiğin poz ; ayıp değil , günah değil .
Sokaklar iyi ki doğurmuşum , iyi ki yapmışım diyenlerden geçilmiyor , onları örnek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?