Kızlar Merhabalar.... Ben 15 Haftalık hamileyim ve acayip uykusuzluk çekiyorum. Gece normal her zamanki gibi yatıyorum ama gece 5-6 gibi bir uyanıyorum sonra uykuya mümkün değil dalamıyorum. Tüm gün çalışıyorum da. gündüz uyumuyorum. Artık gözüm seyiriyor uykusuzluktan mahvoldum psikolojim bozulacak yakında benim gibi rahatsız olanlar var mı yada böyle rahatsızlığı olup da çözüm bulanlar? 35ten sonra olsa diyeceğim ki normal ama bu haftalarda yaşayanlar varsa lütfen bana bir akıl verin
Bendeki uykusuzluk 3. Ayla başladı.şu an zombi gibiyim.gece 2 de uyandım sabah 6yi zor ettim.Sen yine iyi durumdasin bence.5e kadar uyuyabilmek mucize benim için.gece saate korkarak bakıyorum artık
benimde gece 2 ve 5 arası uykum yok. hergün saat tam 2 de nedensiz yere uyanıyorum ve sabah 5 e kadar uyuyamıyorum. Bütün gün iş yerinde kıpkırmızı gözlerle dolaşıyorum
ya uyku bütünlüğü yok ki 12 gibi yatıyorum uykuya dalana kadar zaten 1 saat rahat geçiyordur. gündüz çalışmasam hiç sorun değil 8den 5e kadar çalışıyorum Allah yardımcımız olsun uff valla hamile olmasam kesin insomin içerdim üniversite final zamanları stresten böyle olurdum
ya uyku bütünlüğü yok ki 12 gibi yatıyorum uykuya dalana kadar zaten 1 saat rahat geçiyordur. gündüz çalışmasam hiç sorun değil 8den 5e kadar çalışıyorum Allah yardımcımız olsun uff valla hamile olmasam kesin insomin içerdim üniversite final zamanları stresten böyle olurdum
tam diyecektim onceden varmiydi diye...ben de bir ara oyle oldu tavsan gibi gozum aciliyor.uyu uyuyabilirsen..ben gunduz uyuyordum.sen calisiyorsun...
Erken yatmaya calis...tv den falan uzak dur..sut ic...bir de odaklanma uyanacagim diye..cunku donguye donuyor
Allah yardimcimiz olsun
tam diyecektim onceden varmiydi diye...ben de bir ara oyle oldu tavsan gibi gozum aciliyor.uyu uyuyabilirsen..ben gunduz uyuyordum.sen calisiyorsun...
Erken yatmaya calis...tv den falan uzak dur..sut ic...bir de odaklanma uyanacagim diye..cunku donguye donuyor
Allah yardimcimiz olsun
amin canım benim yaa... valla doğru diyorsun düşündükçe daha da uykusu kaçıyor insanın. anneliğin zorluğu şimdiden başlıyor ama Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum geceleri bu parçalı uyuma ne zaman başladı sizde benim de adetimi birkaç gün var bebiş istiyoruz sabaha karşı uyanıyorum bir daha dalamiyorum acaba hamilelik belirtsi olabilir mi? Umarım öyledir:)
İlk bebegin mi..allah bagislasin..oglum 5 yasinda gece boyu en az 2 defa kalkip bakiyorsun zaten...bir nevi yari antreman...emzirme doneminde zaten gece 2 3 defa uykulu gozlerle...gun icinde temizluk su bu buldugun firsatta uyu aksam pert...buyuyunce de fikir bakimindan yetisemiyorsun annelik zor ama cook guzellll
İlk bebegin mi..allah bagislasin..oglum 5 yasinda gece boyu en az 2 defa kalkip bakiyorsun zaten...bir nevi yari antreman...emzirme doneminde zaten gece 2 3 defa uykulu gozlerle...gun icinde temizluk su bu buldugun firsatta uyu aksam pert...buyuyunce de fikir bakimindan yetisemiyorsun annelik zor ama cook guzellll
eminim öyledir anneliğin güzelliği olmasa o zorluklar çekilmez der annem :) evet tatlım ilk hamileliğim :) valla antremanlar şimdiden başladı rabbim ne kadar ince ayarlıyor herşeyi...
Amin tatlım ya aynen canları sağolsun da biz anneler herşeyi çekeriz Allahın izniyle sıpalar şimdiden uyutmuyorlar valla ne işleri var ekmek elden su gölden dünyadan bihaber içimizde büyüyorlar okul yok bişi yok hadi biz uyanmak zorundayız işe gitcez uyusa ya bunlar