Hamilelik ve Uzaklaşan Eş

BabyPinkk

Easy come, easy go..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
1.129
1.754
83
Hanımlar merhaba ;
Eşimle 3 senelik evliyiz ve 20 haftalık hamileyim. Hamileliğimden önce cinsel hayatımızda herhangi bir sıkıntı yoktu. İlişki sıklığı vs. ikimizinde istediği düzeydeydi ve gerçekten asla monoton değildi.O yanaşır çoğu zaman ama benimde hareket ettiğim olurdu.
Ancak hamile kaldığımdan bu yana risk olmadığı halde benimle birlikte olmak istemiyor resmen kaçıyor adam :))
İlk başlarda düşük tehlikesi olabilir vs dedi, şimdi de bebeğe zarar gelir o varken hem izliyomuş gibi hissediyorum vs. Diyo 🤦🏻‍♀️
2-3 defa konuştum bebekle ilişkinin alakasız noktalarda olduğunu, beni beğenmiyorsan söyle veya rahatsız eden ne söyle dedim. Hatta giyinip kurlar vs yaptım ama yok sarılıp uyuyo 🤦🏻‍♀️
Önceden olsa dandik pijamalarla bakımsız halimde bile dibimden ayrılmazdı.
Yok aksine değişen bazı noktalardan dolayı daha çekici bulduğunu ama ilişki noktasına gelemediğini annelik durumuma alışamadığını bana ve bebeğe zarar vericeğini düşünüyor.Aldatma veya herhangi bir film izleme vs yok, adam bir anda aseksüel oldu.
Oturup ağladım hormonlarında bana verdiği yetkiye dayanarak 😢 Kankammış gibi teselli verdi, tamam aşmaya çalışıcam dedi ama tık yok.
Cinselliğe çok düşkün değilim ama bu adam böyle uzaklaşır mı ? Geçici bir durum mu ? Ya da ben daha ne yapmalıyım bilemedim sizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için 🎈

Benim eşimde öyleydi ki ama tek fark bizim bebeğimizde sorun vardı ve doğumumun 2,5 saat uzaklıkta ki hastanesi olması gerekiyordu. Birden aseksüel olmuştu özellikle göbeğim çıkmaya başladığı zamandan sonra sarılmayı dahi bıraktı.
Ama doğum oldu 40ım çıktı herşey yine eskiye döndü.
Bir zararı olmayacağını anlat ama sende çok istek vs yoksa zorlama akışına bırak. İstemezse kendi bilir, benim işime gelmişti açıkçası.

Hanımlar merhaba ;
Eşimle 3 senelik evliyiz ve 20 haftalık hamileyim. Hamileliğimden önce cinsel hayatımızda herhangi bir sıkıntı yoktu. İlişki sıklığı vs. ikimizinde istediği düzeydeydi ve gerçekten asla monoton değildi.O yanaşır çoğu zaman ama benimde hareket ettiğim olurdu.
Ancak hamile kaldığımdan bu yana risk olmadığı halde benimle birlikte olmak istemiyor resmen kaçıyor adam :))
İlk başlarda düşük tehlikesi olabilir vs dedi, şimdi de bebeğe zarar gelir o varken hem izliyomuş gibi hissediyorum vs. Diyo
2-3 defa konuştum bebekle ilişkinin alakasız noktalarda olduğunu, beni beğenmiyorsan söyle veya rahatsız eden ne söyle dedim. Hatta giyinip kurlar vs yaptım ama yok sarılıp uyuyo
Yok aksine değişen bazı noktalardan dolayı daha çekici bulduğunu ama ilişki noktasına gelemediğini annelik durumuma alışamadığını bana ve bebeğe zarar vericeğini düşünüyor.Aldatma veya herhangi bir film izleme vs yok, adam bir anda aseksüel oldu.
Oturup ağladım hormonlarında bana verdiği yetkiye dayanarak Kankammış gibi teselli verdi, tamam aşmaya çalışıcam dedi ama tık yok.
Cinselliğe çok düşkün değilim ama bu adam böyle uzaklaşır mı ? Geçici bir durum mu ? Ya da ben daha ne yapmalıyım bilemedim sizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için
Gecen agustosta hamile kaldıgımı öğrendim, o günden nisanda doğum yaptığım güne ve 40ım cıkana kadar hic birlikteliğimiz olmadı eşimle, risk olmamasına rağmen. Beni beğenip beğenmemek olarak düşünmedim hic. Bana safkat duydugunu farklı bir gözle görüp bana mucize olduğumu söyledi sık sık. Aynı koltukta yatmaya bile korkuyordu bebeğe zarar vericem diye. Doğumdan sonra sinyaller başladı. Ben beklettim 40 gün daha ve sonra oldu. Aslınd böyle de güzel oldu. Sanki yeni evlenmişiz gibi bir utangaclık bir heyecan oldu :)

Hanımlar merhaba ;
İlk başlarda düşük tehlikesi olabilir vs dedi, şimdi de bebeğe zarar gelir o varken hem izliyomuş gibi hissediyorum vs. Diyo
2-3 defa konuştum bebekle ilişkinin alakasız noktalarda olduğunu, beni beğenmiyorsan söyle veya rahatsız eden ne söyle dedim. Hatta giyinip kurlar vs yaptım ama yok sarılıp uyuyo
Oturup ağladım hormonlarında bana verdiği yetkiye dayanarak Kankammış gibi teselli verdi, tamam aşmaya çalışıcam dedi ama tık yok.
Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için
Ben de hamileyim canım . Bizlerin eş geçtiği nokta ki bilimsel olarak da kanıtlanmış bir durum bu. Hamilelik olunca erkeklerde de hormonlar değişiyor bu durumda cinsel hayatı etkiliyo. Bu normal , bebeğe zarar verme korkusu normal ama size sadece bir anne gözüyle bakması psikolojik bir durum bunu kesinlikle aşmanız gerekir. Henüz basindasinjz. Ayrıca eğer bu durumdan bu kadar etkilenmisse sakın eşiniz doğuma girmesin aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

Ben de hamileyim canım . Bizlerin eş geçtiği nokta ki bilimsel olarak da kanıtlanmış bir durum bu. Hamilelik olunca erkeklerde de hormonlar değişiyor bu durumda cinsel hayatı etkiliyo. Bu normal , bebeğe zarar verme korkusu normal ama size sadece bir anne gözüyle bakması psikolojik bir durum bunu kesinlikle aşmanız gerekir. Henüz basindasinjz. Ayrıca eğer bu durumdan bu kadar etkilenmisse sakın eşiniz doğuma girmesin aklıma gelmişken söyleyeyim dedim
Aslında tam olarak bu sanırım endişem hep anne olarak görüp karı-koca olduğumuzu unutması bunun doğumdan sonra da devam etmesi durumu yoksa anlayabiliyorum onu da.. 🤦🏻‍♀️

Aslında tam olarak bu sanırım endişem hep anne olarak görüp karı-koca olduğumuzu unutması bunun doğumdan sonra da devam etmesi durumu yoksa anlayabiliyorum onu da..
Benim eşim de başlarda bi uzaklaştı ama ben ona bebeğin yerini vs bilimsel olarak anlattım en önemlisi de ben çok rahat davrandım yani ay bebek var şöyle böyle vs öyle olmaz gibi cümleler hiç kurmadım . Durumu normallestirdim ama buna rağmen eskisi gibi değil .ben çok abartmiyorum bi sorun olarak da görmüyorum bu durumu neticede o da baba oluyo . Onunda hormonları psikolojisi var . Her ilişkinin dinamiği farklıdır benim için bu ne zaman anormal bi durum olur adam bana 2-3 hafta hiç dokunmaz o zaman anormal olur . Ancak bu benim dinamigim yani yeri gelir çok sık olur yeri gelir bir hafta hiç olmaz. Benim adım atmam lazım ama ben bunu şöyle degerlendiriyorum. Eşim bu süreçte bana o kadar anlayışlı ki asla beni bu konuda rahatsız etmek istemiyo.

Benim eşim de başlarda bi uzaklaştı ama ben ona bebeğin yerini vs bilimsel olarak anlattım en önemlisi de ben çok rahat davrandım yani ay bebek var şöyle böyle vs öyle olmaz gibi cümleler hiç kurmadım . Durumu normallestirdim ama buna rağmen eskisi gibi değil .ben çok abartmiyorum bi sorun olarak da görmüyorum bu durumu neticede o da baba oluyo . Onunda hormonları psikolojisi var . Her ilişkinin dinamiği farklıdır benim için bu ne zaman anormal bi durum olur adam bana 2-3 hafta hiç dokunmaz o zaman anormal olur . Ancak bu benim dinamigim yani yeri gelir çok sık olur yeri gelir bir hafta hiç olmaz. Benim adım atmam lazım ama ben bunu şöyle degerlendiriyorum. Eşim bu süreçte bana o kadar anlayışlı ki asla beni bu konuda rahatsız etmek istemiyo.

Mevzu aslında bakarsanız dokunup dokunmaması değil.
Dokunmamasına da saygı gösteriyorum benim problemin doğumdan sonra da bu süreç devam eder mi ? Çünkü çok konu okudum bunla ilgili çocuktan sonra uzaklaştık vs diye.
Yoksa beraberde izledik vidyoları, bilimsel açıklamaları biliyor. Bu yaklaşımını değiştirmek istiyorum doğum sonrasında da bunu alışkanlık haline getirmemesi için.
Ya da hamilelikten öncesinde dişiliğim ön plandayken şuan böyle bir mod bana tuhaf geliyor.
Amacım şimdiden bu algıyı kırmak ve bu tarz yaklaşımı olup doğum sonrası tutumu değişir mi ? Siz tecrübeli annelerden bilgi edinmek 😊
Teşekkür ederim ayrıca yanıtlarınız için 🎈

Mevzu aslında bakarsanız dokunup dokunmaması değil.
Dokunmamasına da saygı gösteriyorum benim problemin doğumdan sonra da bu süreç devam eder mi ? Çünkü çok konu okudum bunla ilgili çocuktan sonra uzaklaştık vs diye.
Yoksa beraberde izledik vidyoları, bilimsel açıklamaları biliyor. Bu yaklaşımını değiştirmek istiyorum doğum sonrasında da bunu alışkanlık haline getirmemesi için.
Ya da hamilelikten öncesinde dişiliğim ön plandayken şuan böyle bir mod bana tuhaf geliyor.
Amacım şimdiden bu algıyı kırmak ve bu tarz yaklaşımı olup doğum sonrası tutumu değişir mi ? Siz tecrübeli annelerden bilgi edinmek
Teşekkür ederim ayrıca yanıtlarınız için
Canim doğumdan sonra hemen duzelmez sakın öyle bi beklentiye girme hayal kırıklığına ugrarsin. Açıkçası ben bebeğin uyku düzeni oturmadan herşeyin normale döneceğini beklemiyorum . Gece deliksiz uyuması en erken 9-10 aylıkken oluyo .

Cnm gayet normal benim esimde ayni ona zarar vermekten korkuyorum diyo ona bisey olsa ben kendimi affedemem diyo oyuzden bunu dusunme saglikla kucagina al sonra hersey eskiye doner zaten😊

Bende 20 haftalık hamileyim canım, bizimde cinsel hayatımız gayet yolundaydı hamileliğimden öncesine kadar. Sonra bi korkmalar, bi çekinmeler başladı eşimde. Şimdi hareketlerini falan hissettiğim için sık olmasada yaşıyoruz ilişki. Hareketlerini hissettiğim için, hatta o da elini karnıma koyduğunda hissedebildiği için ilişki sonrasında içi rahat oluyomuş :D iş bitiyo, yatıyoruz yanyana bebek hreket etsin diye bekliyoruz. Sonra ohh be diyo :D

Bende 20 haftalık hamileyim canım, bizimde cinsel hayatımız gayet yolundaydı hamileliğimden öncesine kadar. Sonra bi korkmalar, bi çekinmeler başladı eşimde. Şimdi hareketlerini falan hissettiğim için sık olmasada yaşıyoruz ilişki. Hareketlerini hissettiğim için, hatta o da elini karnıma koyduğunda hissedebildiği için ilişki sonrasında içi rahat oluyomuş iş bitiyo, yatıyoruz yanyana bebek hreket etsin diye bekliyoruz. Sonra ohh be diyo

Sizinki de güzelmiş, emin oluyo heh tamam diyip uyuyo😂
Benim eşim dokununca tekme atıncada korkuyo, biraz dar birşey giysem falan hemen uyarıyor bebeği sıkıştırıyosun diye. Sanırım bende şuan az olan annelik iç güdümün hepsi adama geçmiş 🤦🏻‍♀️😂
Böyle kabul etmeliyim, yakınlaştı bugün biraz ama sonra çekti kendini hemen, bir kez daha konuştuk, ilgisi sevgisi bakiymiş ama şuan kızı ve benim için koruma iç güdüsü gelişmiş, doğumdan sonra toparlanınca normale dönermişiz 🤦🏻‍♀️😒
Bekleyelim ve görelim 😁

Sizinki de güzelmiş, emin oluyo heh tamam diyip uyuyo😂
Benim eşim dokununca tekme atıncada korkuyo, biraz dar birşey giysem falan hemen uyarıyor bebeği sıkıştırıyosun diye. Sanırım bende şuan az olan annelik iç güdümün hepsi adama geçmiş 🤦🏻‍♀️😂
Böyle kabul etmeliyim, yakınlaştı bugün biraz ama sonra çekti kendini hemen, bir kez daha konuştuk, ilgisi sevgisi bakiymiş ama şuan kızı ve benim için koruma iç güdüsü gelişmiş, doğumdan sonra toparlanınca normale dönermişiz 🤦🏻‍♀️😒
Bekleyelim ve görelim 😁
Çok normal

Bizde herhangi bir etki olmadı bu zamana kadar ama artık sona geldiğimiz için ikimizde uzak duruyoruz.Eğer ki eşin sana sarılıp öpüyor kendini iyi hissettiriyorsa işin ilişki boyutuna gelmesi çok da önemli değil.
Hamilelik çok özel dönem onun tadını çıkarmaya bak bence.

Sizinki de güzelmiş, emin oluyo heh tamam diyip uyuyo
Benim eşim dokununca tekme atıncada korkuyo, biraz dar birşey giysem falan hemen uyarıyor bebeği sıkıştırıyosun diye. Sanırım bende şuan az olan annelik iç güdümün hepsi adama geçmiş
Böyle kabul etmeliyim, yakınlaştı bugün biraz ama sonra çekti kendini hemen, bir kez daha konuştuk, ilgisi sevgisi bakiymiş ama şuan kızı ve benim için koruma iç güdüsü gelişmiş, doğumdan sonra toparlanınca normale dönermişiz
Bekleyelim ve görelim
Döner döneerr, benim ilk doğumumda lohusalık dönemimde eşim şafak sayıyordu :D :D 40.günü adam bayram ilan etti :D

Back
X