Six feet under'i çok severim bu arada ..6 yıldır, ailesinin şehir dışında evi vardı onu sattılar (bir kaç tane evleri var bu arada kira gelirleri arsaları vs var )düğünde takılan altınları ve mehirimide istedi ailesinin yanında bende düşünmedim acıkcası ,kredi de cekilmedi annesi karşı diye altın borcu aldı akrabalarından ve biz ev almadan bir kaç sene önce ailesi arabasını satıp arsa almıştı o ara arabaları yoktu benimkide birden araba aldı ve bana ev alınırken satılacak zaten onlarda evlerini satacak biz borcsuz alıcaz dedi ama öyle olmadı.o arabaya hala biniyorlar benimkide borç ödüyor ve bana sormadı bile alınırken yatırımmış ee sat o zaman borcumuzu ödeyelim hala arabaya biniyorlar.gecen gelmiş annem arabayı satalım borcunu ödeyelim dedi dedi ama hiç cevap bile vermedim inanmıyorum kadın yazın arabanın üst modelini alalım diyordu ilk defa cevap verdi o zaman hayır olmaz dedi şaşırdım.Ben ne salağım ya bak yazınca bile sinir oldum ve o ara bizim oturudğumuz ev yıkılacaktı ailesi hemen ev alın evsiz olmaz dedi hemen ev bulduk ben karşıda oturmak istiyordum istemedi yine kendi ailesinin dibinde allahın unuttuğu yerde ev aldık ben de salaklık bende o zaman ayrılma noktasına geldim ve bu boşanma sebebi demiştim ona arabayı satıcam diğip satmamasına sonra annem hastalandı,babam iflas etti sustum ..