Hamilelik ve vajinal enfeksiyon

mineeedeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
7
11
3
29
Kizlar iyi akşamlar 6 haftalık hamileyim fakat bu sorunum var vajinal enfeksiyon mantar.. çok kasintim var doktorumla görüştüm ilaç verdi fakat hiç geçmedi aşılama yöntemi ile hamile kaldım çok tedirginim düşük yaparım diye .. bir cozumunuz var mı nasıl kurtulabilirim

Baska doktor ya da baska ilac deneyin, hamilelikte mantar tehlikeli

İlk haftalar bende de oluyordu, doktorum ilaç vermedi (akıntım ve ağrım vardı sadece kaşıntım yoktu.) bol su içtim, günlük ped ya da peçete kesinlikle kullanmadım. Çalışmıyorum, bol bol çamaşır değiştiriyordum çünkü ped ve peçete havasız bıraktığı için bakterilere gün doğuyor. İç çamaşırlarınız pamuklu ve ütülü olsun çok geçmiş olsun. Ha bir de ayaklarınızı üşütmeyin, ilişki esnasında prezervatif kullanın

Teşekkür ederim umarım işe yarar

Sizi korkutmak istemem ama ben enfeksiyondan dolayı 1 yıl arayla iki kez bebeğimi kaybettim ilk kayıpta bilemediler ne olduğunu kan pıhtılaşmasından şüphelendi ler fakat testlerim temiz çıktı ikinci düşükte enfeksiyon olduğunu düşündü doktorum..eğer hamileyken enfeksiyon varsa kültür alınıp sonucuna göre antibiyotik başlatılması gerekirmiş

Merhabalar nasıl bir enfeksiyon? Yani bilmiyordunuz ve tedavi olmadınız mı? Sürekli enfeksiyon var 1 ayda 2. Kes tekrar etti hamileyim. Sürekli yeni ilaçlar kullanıyorum fakat tamamen kurtulamıyorum

Merhabalar nasıl bir enfeksiyon? Yani bilmiyordunuz ve tedavi olmadınız mı? Sürekli enfeksiyon var 1 ayda 2. Kes tekrar etti hamileyim. Sürekli yeni ilaçlar kullanıyorum fakat tamamen kurtulamıyorum
İlk düşüğümde bilemedi doktor.. İkincisinde farklı bir doktora gitmiştim gereken testleri yaptırdı kanımda felan yoktu enfeksiyon temizdi fakat vajinal akıntım çok geliyordu bunu söyledim normal karşıladı her gebelikte olur dedi.. Çünki idrar yaparken yanma felan yoktu enfeksiyon olacağını düşünemedim..daha sonra 13 haftama geldiğimde ani bir sancıyla suyum geldi daha sonra bebek ölü bir şekilde doğdu.. İki kez aynı şey gelince başıma doktor enfeksiyondan başkası olamaz dedi vajinanın içi mikrop kaparsa keseyi delermiş.. Erken teşhis konsaydı antibiyotikle tedavisi vardı fakat bilemediler.. İnşallah sorunsuz bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

bazı mantar türleri sadece birleşme sırasında bulaşıyor. kesinlikle önlem alın çünkü hamilelikte enfeksiyon çok riskli. nioli yağı kullanıyorum ama hamile değilim. doktorunuza danışın.

ben antibiyotik tedavisi ile hastanede yattım. kesemden su geliyordu. doktorum enfeksiyon kapmışssın yüksek çıktı dedi.

Kaç haftalıklardı bebekleriniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…