Hamilelık yardım edin lutfen

Ilkysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
146
120
53
Kızlar benım adet tarihim en son temmuz 4 9da bittı ama iliskı 3 gün olmadı sonrasında oldu ayın 28 ınde temmuzda hamilelık testi yaptım 113 çıktı 3 haftalık hamilelık sanırım nasıl oluyor anlamadım şuan 5 haftalık doktora gıttım keseyi gördü dış gebelik değil bebegınıx var dedi nasıl adet tsiarıhınde hamile oluyorum

Çünkü sen adet olurken yumurta büyüyo ve gelişiyo adetten sonrada çatlıyo ilişki oldugunda da sperm ile buluşuyo. Dr lar yumurtanın büyüdügü zamanıda hamilelik olarak hesaplıyo spremle döllendikten sonra degil. O yüzden adetin ilk gününden hesaplanır cnm

Kızlar benım adet tarihim en son temmuz 4 9da bittı ama iliskı 3 gün olmadı sonrasında oldu ayın 28 ınde temmuzda hamilelık testi yaptım 113 çıktı 3 haftalık hamilelık sanırım nasıl oluyor anlamadım şuan 5 haftalık doktora gıttım keseyi gördü dış gebelik değil bebegınıx var dedi nasıl adet tsiarıhınde hamile oluyorum
Haftayi adetinin ilk gününden itibaren sayiliyo

Merhabalar 2 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum 1 ay korundum bu aralar çok halsizim uyuyorum sürekli ara ara midem bulanıyor belimde çok ağrıyo geçen ay 24 ünde regel oldum hamilemiyim sizceAra ara kasıklarıma ağrı giriyor

Merhabalar 2 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum 1 ay korundum bu aralar çok halsizim uyuyorum sürekli ara ara midem bulanıyor belimde çok ağrıyo geçen ay 24 ünde regel oldum hamilemiyim sizceAra ara kasıklarıma ağrı giriyor
Belirtiler bu kadar cabuk cikmiyo 5 haftadan sonra cikiyo

Kızlar hamileyim dugunume 5 ay var ve nisanlim aldırmak istiyor ben istemiyorum elaleme ne diycez dior ne yapmam lazım allah için akıl verin deliricem

Kızlar hamileyim dugunume 5 ay var ve nisanlim aldırmak istiyor ben istemiyorum elaleme ne diycez dior ne yapmam lazım allah için akıl verin deliricem
Aldırmayın bir şekilde ailenize söyleyin dügünğn tarihini öne alın. Elalem ne derse desin. O zamn öteki tarafta nasıl hesap verirsiniz onu düşünün bnce söyleyin sonunda ölüm Yok . Bir cana kıymak daha zor ve bunun vicdan azabı ömür boyu bitmiyor annemden biliyorum :/

Bes ayda ckmaz yavrm hic de kimsee bisey demek zorunda deglsiniz. Eger dugun milletse derdi one cekin dugunu bi sebep uydurarak yok olmadi diyelim kime ne.. benm nikahimdan 45 gun once olmus bebisim.. nikahimdaykrn hamileydim:) sonra dugunum agustostaydi normalde bi ay one cektik 4 ayi geciyordu dugunum oldugunda smdi 5.5 aylik. Kayinvalidemler erken dogum deriz dediler dedim kime ne!!! Anasi babasi bei. Ilk gebeligin zararli sktili valla olmazsa cok uzulursunuz.. Allah buyuk aldirmayin. Ben korse bile takabldm cnku cok ckmiyo yukatiya. Gelinligin a kesim olur. Vicdaniyla mutlu olanazsnz dusunsene aklna hep geleek. Ikna et nisanlini Allah buyuk.

Nisanlim biraz basina buyruk bilmiyorum soyliycem galiba
Aile buyukleriniz bilsin naoicaklar vermiycejler mi seni sanki.. aldirma kiz vallacok uzulursunuz sonra ilk gebelk cnku kurtaj gerekmedgi surece yapmayin. Hic kiyamam yaa :(( sen iyi misin peki? Sen bu cocugu dogurcan da bu adam bakacak mi? Kizdm ben nisanlina

Suanda ikna ettim gibi biraz vicdan yaptım aldirrsan ayrılım fln dedim tamam aldirmiycaz dedi baya saydim ama bize sahip cikmiyorsun fln yazdım ınş böyle gider çünkü ben aldırma lafini duydugumdan beri acı çekiyorum ınş herşey yoluna girer

Kiz aferin sana aynen.. onun senin kurdgn gbi bi bag kurmasi imkansiz. Cunku onlar bebegi hissedene kadar bag kuramazlar. Bi de sey aile buyuklerinu arkana al. Ozellkle kayinvalidenler. Bnmkiler calip oynamislardi duyunca ben uc aylikken soylemistik. O zamn daha cabuk kabulleniyolar. Bn de aldrmk istedim biliyo musun esim sen ne istersen o olsun demisti. Dedim bn istemiyirum ev isi blmem ymk bilmem gezcem senle diyodum. Doktora gttim ilk muayneye tek gttim. Bi ses geldi pit pit pit diye kalbi varmis.. bu benim mi dedim ve o gunden sonra duydgm en guzel ses oldu.. vazgectim. Iyi ki de vazgectim. Kizim 22 haftayi gecti babasyla otrpbyarim saat karnmi izliyoruz :) Allah sana da bu guzel gunleri gormeni nadip etsin cnm bnm
Suanda ikna ettim gibi biraz vicdan yaptım aldirrsan ayrılım fln dedim tamam aldirmiycaz dedi baya saydim ama bize sahip cikmiyorsun fln yazdım ınş böyle gider çünkü ben aldırma lafini duydugumdan beri acı çekiyorum ınş herşey yoluna girer

Back
X