Hamilelık yardım edin lutfen

Canım benim nisanlimin ailesi yok malesef tek başına olduğu için kimseye anlatamıyorum ama kabullendi yani yapacak birseyim yoktu acindirdim kendimi muhtaç oldugumu hissettirince kendini her cekemedi en azindan bebegim doğsun vallaha başka bisi istemiyorum allah sizinde mutluluğunuzu bozmasin tatlim

Canım benim nisanlimin ailesi yok malesef tek başına olduğu için kimseye anlatamıyorum ama kabullendi yani yapacak birseyim yoktu acindirdim kendimi muhtaç oldugumu hissettirince kendini her cekemedi en azindan bebegim doğsun vallaha başka bisi istemiyorum allah sizinde mutluluğunuzu bozmasin tatlim
Kuzum bnm Allah yardimciniz olsun. Kac haftaliksin yasal surec 10 hafta. Kalbni duyunca blki daha bi mutlu olur

4 haftaligiz daha çok küçüğüz bilmiyorum ki hamilelik nedir allah yardımcı olur kullarina ınş ❤

Yapmasını biliyorsa sahip çıkmasını da bilsin nisanlisniz azıcık yürekli olsun madem elalem ne der diyor ona evlenmeden önce bazı şeyleri aşmadan dusuncekti

4 haftaligiz daha çok küçüğüz bilmiyorum ki hamilelik nedir allah yardımcı olur kullarina ınş ❤
Ay daha minicik aldırma cnm neden aldıracaksin yanlış yapmışsınız orası başka konu ama sonuçta sevdiğin adamın çocuğu nişanlın anlayacak..düğünü öne çekin sonra kimsenin umurunda bile olmaz zaten. Gerekirse nikah kokteyl falan sade bir törenle yapın düğünü. Ay haftaya keseyi görür diğer hafta pıt pıt kalbini duyarsınız. Allah'ın hediyesi onlar bize.

Back
X