Hamilelik yaşayanlar o ayın diğer aylardan farkı neydi?

tulaydem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
137
4
118
belirtilerin belirtisi yok diyen biri oldum. merak ediyorum bayanlar hamile kaldığınız ay, dikkat ettiniz mi hiç neyi farklı yaptınız denediniz.bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

belirtilerin belirtisi yok diyen biri oldum. merak ediyorum bayanlar hamile kaldığınız ay, dikkat ettiniz mi hiç neyi farklı yaptınız denediniz.bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

3. Klomen kullanisimda ( birer ay arayla kullanmistim) olgunlasan tek yumurtamla catlatma ignesi pregny vurularak hamile kaldim
İlk belirtim benim sık idrara cikmam oldu kasik agrisi ve goguslerde hassasiyet te vardi ama onlar adet belirtisideolabilirdi. 12 gun catlatma ignemi vuruldum 25. Gun idrarda silik cizgi gordum 26. Gun kanda 114 cikti hcg. Allah gonlunuzden geceni hayirlisi ile nasip etsin en yakin zamanda ins.

3. Klomen kullanisimda ( birer ay arayla kullanmistim) olgunlasan tek yumurtamla catlatma ignesi pregny vurularak hamile kaldim
İlk belirtim benim sık idrara cikmam oldu kasik agrisi ve goguslerde hassasiyet te vardi ama onlar adet belirtisideolabilirdi. 12 gun catlatma ignemi vuruldum 25. Gun idrarda silik cizgi gordum 26. Gun kanda 114 cikti hcg. Allah gonlunuzden geceni hayirlisi ile nasip etsin en yakin zamanda ins.

3.haftada öğrendim
Rahimde tuhaf bi batma karıncalanma gibi bişey göğüslerde acayip ağrı üst tarafında kesinlikle regl den ayırtedebiliyosun ve 1 hafta herkesin farkedebileceği gibi yüzüm yandı

Canım bende sık idrara çıkma vardı , arada başım dönüyordu regl tarihime yakında kokulara karşı hassasiyet başladı ve regl sancısı gibi sancım vardı. Umarım herşey gönlünce olsun.

bende ilginçtir ki diğer aylarda daha çok belirti yaşamıştım bu ay ise hiç adet belirtim bile olmadı:nazar::nazar:

en erken belirti halsizlik karının alt kısmı gerilerek yanması ve şişkin dolgun olması baş dönmesi. diğer belirtiler adet belirtisi malesef:):53:

Back
X