hehehehehehe insallah tatlim hepimiz hamileyiDir :) belki vardir dicem ama hemen gobus cikmaz belki gozlerinden anliyolardir :) ben kapaliyim bayramda mevlana model diye kap var oyle kap aldim karnim sisisnce hamile gibi duruyodu millet hamilemisin diye banada soruyodu :) hatta ben bile oyleymis gibi davrandim alisveris merkezine gidince ne deniyo o kapilara onun disindan gectim esimde guluyo bana ama belli mi olur belki vardir melegim daha ufacikken radyasyon veremem cocuguma dusunmemiz lazim dimi ama :))
5 gunum falan var kuzum ama hiç ilişki olmadı bizim doktorum yasakladı bu ay mikrop kapmayayım diye o yüzden foss yani :))))))
hıhhh seninlede küstüm ben hıhhhhh
yaaa aaaaa bana niye küstün ki yaaaa
Allah seni inşş vardır kız ama vardır gibi geliyor banada eşim diyo o ne kız göbiş çıkmış bende kapalıyım dün akşam elbisem vardı bir tane onu girdim vallahi 5 aylık gibi zaten o elbisem beni hep tombiş göstermiştir şimdi hepten bende elim karnımda sanki hamiş gibi evin içinde gezindim durdum rabbim innşş gerçeğiyle bu şekilde yaşamayı nasip eder gelsinler artık yaaa :) çok bekletmesinler bizi
görmedin diye sen küsüyordun ya ondan cicimmm
kafayi yedik desem yeridir valla
amin bebem ya insallah hamisizdir :)
geçmiş olsun. Allah şifanı versin. inş. güzel haberlerle gelirsin.
bilgemadam canım senin günün geçmişmiydi
evet tatlım geçtiiiihiç tınlamıyorum ama hatta yarın gidip tüp bebek için randevu alıcaz biz eşimle
evet tatlım geçtiiiihiç tınlamıyorum ama hatta yarın gidip tüp bebek için randevu alıcaz biz eşimle ateşim 37 lerde kasıklarım batıyoo ama yinede umursamıyorum bu ay pek bi rahatım valla
Slm nasılsınız hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun bende işlerin yoğunluğundan çok giremiyorum arada bi değişiklik olup olmadığına bakabiliyorum
suzan6638
Nazarboncugm
efsunn07
aeangin
dcl_xcl
tabikisi seval88 :) kendimin duasını yaptım rabbim kabul etsin edenden etmeyen herkesten Allah razı olsun
papilloamour canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inan çok üzdün bizi şimdi nasılsın inşş çok canın acımadan iyileşirsin..
vııyyyy anneemm ben sağa küsermiyim hiçhade barışakk
bebemm gelen giden yok dimeee test yaptınmı hiç
vııyyyy anneemm ben sağa küsermiyim hiçhade barışakk
bebemm gelen giden yok dimeee test yaptınmı hiç
bu sitede tüp bebek için gün almaya gidip hamiş olduğunu öğrenen çok kişi gördük seninde öyle olur inşş belirtin varmış aslında bence gün almadan bi test yaptık inşş gerek kalmaz..
tatlim biliosundur ki bugun bat gunum henuz gelen giden yok bakalim hemen test yapmam ben 3 - 4 gun gecsin oyle yapicam insallah :))
slm arkadaşlar 7 haftalık bir halime olarak aranıza katılıyorum alla herkese nasip etsin bebiş
aeangin
dcl_xcl
femolove
arkadaşlarım canlarım ciğerlerim rabbim tez vakitte kavuştursun sizleri meleklerine inşallah hayırlı vakitlerde gelirler
aminnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnnnn
rabbimde sana hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?