canımmm Allah razı olsun,sğolasınn.. aminnn inşallahhhhh.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. evet bu belirsizlik çok fena bişey.. şimdi ben kendime çok dikkat ediyorum falan bide sonucum olumsuz olursa,ne bileyim..

çok üzülürüm sanırım.. hep dua ediyorum şuan yapacak başka bişey yok zaten...
sağolasın canımmm aminn inşallah dediğin gibi sonuçlar güzel olur.. daha 1 hafta var bakalım.. Rabbim hayırlısını versin... öncelikle ben üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamayı..ilaçların belli bi kısmını devlet karşılıyomuş ama rapor çıkınca, benim raporum daha 17 eylülde çıkacak.. aşılama içinse henüz herhangi bir ücret ödemedim.. aynı hastanede bi arkadaşımda yaptırdı ve ilkinde tuttu,hatta doktorumuz bile aynı

ağrı konusuna gelince benim canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir ağrı sancı çekmedim.. hsg çektirdin mi daha önce bilmiyorum ama,ben onu da çektirdim,eğer onu çektirdiysen aşılama da hiçbişey yok...zaten hsg'de de sadece kendini kasmayacaksın o kadar ..işlemden sonra 15 dk falan yatırdılar beni.... dinlendim.sonra da kaltım eşim dışarda bekliyordu zaten arabaya binip eve gittik ve o gün full dinlendim..şimdilerde de sanki hamileymişim gibi dikkat ediyorum işte..