Tamm cok tsekkr edrm canmBİrde sana gebelik grubu annelerini takip etmeni öneririm, benim için çok faydalı olmuştu. Mesela hangi ay Doğum yapacaksan o grup anneleri oluyor KK da. Herkesin derdi aynı olunca paylaşacak şeyde çok oluyor hemde stresini sıkıntını gidermene yardımcı olurlar diğer gebeler
18 haftalıkken hissettim ben ilk bebeğim ve kız. kişiden kişiye değişiyor tabi erken hissedende var geç hissedende, inşallah en kısa zamanda rahatlığa kavuşursun canım. Sıkma kendini kasma inanki niye öyle yapmışım diye üzüleceksin.Bende harektlerini hissetmeye baslasam rahatlicam canm ya kac haftada hissedlyo
sakınan göze çöp batar.Gunaydn kzlar 9 haftalk hamileyim ama sürekli korkuyorum acaba bebegm iyimidr kalp atsları iyimdr bi sorun varmi dye surekli doktra gitmek istyrm her hafta doktra gidyrm varmi byle olan nappıcam byle 9 ay nasl geçcek nasl kurtulabilirim yardmci olurmusunz
Insallah canm18 haftalıkken hissettim ben ilk bebeğim ve kız. kişiden kişiye değişiyor tabi erken hissedende var geç hissedende, inşallah en kısa zamanda rahatlığa kavuşursun canım. Sıkma kendini kasma inanki niye öyle yapmışım diye üzüleceksin.
Tsekkrler canmEndişeleriniz normal ama her hafta doktora gitmek istemeniz normal değil.
Doktorunuzun da hoşlanacağını sanmam.
Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle.
Haklsn canm tsekkr edrmBu tarz endişeler bebeğin streslenmesinden başka bir şeye yaramaz, ona zarar verir yani. Akışına bırakın, normalde olması gereken sıklıkta doktora gidin, boş zamanlarınızda hamileler için kitaplar oluyor onlardan okuyun, bebeğinizin günlük-haftalık gelişimini takip edebileceğiniz uygulamalar var onlarla zaman geçirin. Bunları yaparken ya hastaysa ya kalbi durursa diye endişelenmeyin çünkü bunlar olacaksa da bir çaresi yok ne yazık ki... Ama olmayacaksa bile bebeğinizi strese sokmak hiç iyi sonuçlar doğurmaz.
Insallah canm bi hissetsem rahatlicamhareketlerini hissetmeye başlayınca bütün endişelerin geçecek merak etme.Herkes bu haflarda senin endişelerini taşıyor
rahat ol kötü bişey olsa belirti verir zaten. Ayrıca her hafta doktorun tepesinde bitme valla benim gibi azar yersinInsallah canm bi hissetsem rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?