Hamilelik

Tamm cok tsekkr edrm canm

Bende harektlerini hissetmeye baslasam rahatlicam canm ya kac haftada hissedlyo
18 haftalıkken hissettim ben ilk bebeğim ve kız. kişiden kişiye değişiyor tabi erken hissedende var geç hissedende, inşallah en kısa zamanda rahatlığa kavuşursun canım. Sıkma kendini kasma inanki niye öyle yapmışım diye üzüleceksin.

Endişeleriniz normal ama her hafta doktora gitmek istemeniz normal değil.
Doktorunuzun da hoşlanacağını sanmam.

Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle.

Bu tarz endişeler bebeğin streslenmesinden başka bir şeye yaramaz, ona zarar verir yani. Akışına bırakın, normalde olması gereken sıklıkta doktora gidin, boş zamanlarınızda hamileler için kitaplar oluyor onlardan okuyun, bebeğinizin günlük-haftalık gelişimini takip edebileceğiniz uygulamalar var onlarla zaman geçirin. Bunları yaparken ya hastaysa ya kalbi durursa diye endişelenmeyin çünkü bunlar olacaksa da bir çaresi yok ne yazık ki... Ama olmayacaksa bile bebeğinizi strese sokmak hiç iyi sonuçlar doğurmaz.

hareketlerini hissetmeye başlayınca geçer eminim. hissedince doktora gitmeye gerek kalmıyor

sakınan göze çöp batar.

Insallah canm

Haklsn canm tsekkr edrm

hareketlerini hissetmeye başlayınca bütün endişelerin geçecek merak etme.Herkes bu haflarda senin endişelerini taşıyor

Arkadaslar merhaba yeni katildim. Sormak istedigim bi kac konu var. Oncelikle 4 yillik evliyim 5 ay once bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Kurtajdan sonra 2 ay duzenli adet oldm buarada adet duzensizliklerim vard.. 3 aydir adet olmuyorum dun lan testi yaptim degerim 10 bin cikti yani 6 haftalik yArin doktor kontrolum var. 3 aydir adet olmadigim icin kafam cok karisti ve deger sizce fazlami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…