Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün önce hcg testinde 271 çıktı bugün ise 260 çıktı kimyasal gebelikmi dusukmu yapıcam ?
Doktor umutsuz dedi 3 haftalık gebeyim 6 gün kanamam oldu yerleşme kanamasidir dediler bugün kanamam geçti doktor düşük yaparsın dedi pazartesi bidaha yaptiricam hayırlısı olur inşallah
Arkadaşınızın kanaması oluyomuydu
Kanamamin olmaması iyi bişey yani çünkü düşük olduğunda et parcasida oluyormuş bende olmadı
merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
inşallah canım hiç böyle olmazdı ya ilk defa böyle oldu bende şaşırdım 6 gün gecikti ve 4 gündür falan baya koyu kahve akıntı geliyo kan gibi değil hiç .. acaba yerleşiyo o yüzden mi ki ? bilemedim yaAdet günün geciktiyse test yapabilirsin çıkar kesin inşallah hamilesindir :)
inşallah canım hiç böyle olmazdı ya ilk defa böyle oldu bende şaşırdım 6 gün gecikti ve 4 gündür falan baya koyu kahve akıntı geliyo kan gibi değil hiç .. acaba yerleşiyo o yüzden mi ki ? bilemedim ya