Hamilelik

ceren1230

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
10
0
1
28
2 gün önce hcg testinde 271 çıktı bugün ise 260 çıktı kimyasal gebelikmi dusukmu yapıcam ?

2 gün önce hcg testinde 271 çıktı bugün ise 260 çıktı kimyasal gebelikmi dusukmu yapıcam ?

Canım hiç ümitsizliğe kapılma burada bir arkadaş vardı değeri bir yükseldi bir düştü birde aynı seyirde devam etti doktorlar dış gebelik bile dedi ama çok şükür kesesini bile gördü 2 gün sonra tekrarla testi

Doktor umutsuz dedi 3 haftalık gebeyim 6 gün kanamam oldu yerleşme kanamasidir dediler bugün kanamam geçti doktor düşük yaparsın dedi pazartesi bidaha yaptiricam hayırlısı olur inşallah

Doktor umutsuz dedi 3 haftalık gebeyim 6 gün kanamam oldu yerleşme kanamasidir dediler bugün kanamam geçti doktor düşük yaparsın dedi pazartesi bidaha yaptiricam hayırlısı olur inşallah

Amin inşallah canım kimyasal gebelikse de üzülme gelecek ayı kesin değerlendir çabuk hamile kalanlar oluyor

Arkadaşınızın kanaması oluyomuydu

Bende kimyasal gebelik yaşadım geçen ay ilk lekelenme sonrada adet kanaması ile atıyorsun ve bu ay çok şükür hamileyim o yüzden strest yapma canım suan kanaman yok sonuçta

Kanamamin olmaması iyi bişey yani çünkü düşük olduğunda et parcasida oluyormuş bende olmadı

Kanamamin olmaması iyi bişey yani çünkü düşük olduğunda et parcasida oluyormuş bende olmadı

Canım suan ben sana buradan yardımcı olamam malesef evet kanaman yok suan düşük daha gerçekleşmemiş olabilir ama değerin düştü diye gebeliğin sonlanacak diye birşeyde yok burada çok örnek var araştır istersen ama kan kesin var

merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)

merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)

Adet günün geciktiyse test yapabilirsin çıkar kesin inşallah hamilesindir :)

Adet günün geciktiyse test yapabilirsin çıkar kesin inşallah hamilesindir :)
inşallah canım hiç böyle olmazdı ya ilk defa böyle oldu bende şaşırdım 6 gün gecikti ve 4 gündür falan baya koyu kahve akıntı geliyo kan gibi değil hiç .. acaba yerleşiyo o yüzden mi ki ? bilemedim ya

inşallah canım hiç böyle olmazdı ya ilk defa böyle oldu bende şaşırdım 6 gün gecikti ve 4 gündür falan baya koyu kahve akıntı geliyo kan gibi değil hiç .. acaba yerleşiyo o yüzden mi ki ? bilemedim ya

Büyük ihtimalle öyle canım test yap ve gerekli önlemini al

Back
X