Ben ilk basladim 2 gun ictim sonda adet oldum normalde benim cok gec olur ama oldum. Bitti tekrar basladim ama diyorum hamile kalirsam icmemn bi zarari olur mu ?
Ben ilk basladim 2 gun ictim sonda adet oldum normalde benim cok gec olur ama oldum. Bitti tekrar basladim ama diyorum hamile kalirsam icmemn bi zarari olur mu ?
Hamilelikte kullanmanın zararlı olduğunu sanmıyorum zaten prolaktin hamilelikte yükselen bi hormon incir ve hurma yenmesinin doğuma yardımcı olduğunu duymuştum siz yinede araştırıp tüketin isterseniz
PRolaktin hormonun yuksek degilse kullanabilirsin. Ben incir havuc kurunu yaptigim ay hamile kaldim. Belki denk gelmistir bilmiyorum. Ovulasyon testide yaptim. Yumurtladigim zaman biraktim. Sadece incir kuru yumurtayi buyutuyor havuc catlamasini sagliyor. İkisi birlikte daha iyiymis.
Canım ben 8 aydır cocuk istiyordum olmuyorsu yumurtlama tembelliği var dedi ilaçta vermedi dr. Bu kürü gördüm nette adetimin bittiği gün basladım 21 gün kaynatıp sabah ac karnına aksam yatmadan önce içtim hergün taze kaynattım 21 gün sonra adet olmayı bekledim bi türlü olamadım hastaneye gttim ve gebeymişim bana vok yaradı yani ilk denemede oldu bnce dene Rabbim yardımcınız olsun
Ben bi 10 gün falan kullandım sonra incir kürünün prolaktini yükselttiğini öğrenince kestim hemen bakalım 10 günlük faydası olmuş mu bana 7 gün sonra öğrenicem