Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her gebelikte vardır risk. Üzme kendini olumlu düşün.Hamile olduğum söylendi ama değerim dusukmus ve düşük riski varmis? Degeri tam olarak bilen var mi?
Esekkurler nasıl anladığını bende bilmiyorumDüşük riski olduğunu değere bakıp nasıl anlamış ?? Hamilesin 2 güne bir 2 katı artmadı Laz'ım 2 gün ara ile test yap hayırlı olsun
Teşekkürler ya benim de kafama takıldı protein eksikligim varmış et ve süt ürünleri yenmem söylendiBir haftanin sonunda hcgnin dusuk olmasi dusuk riski oldugu anlamina gelmiyor. Gec dollenme olabilir doktorlar kotu polisi oynamayi seviyorlar. Her hamilelikte dusuk riski vardir. İki gunde bir tahlil yaptirin.
Test sonucun pozitif giderek artar bu değer zaten. Başlarda herkesin düşük çıkar. Benim ilk kızımda 11.25 ten yükseldiEsekkurler nasıl anladığını bende bilmiyorum
Kan tahlili ver ikiser gun arayla iki kati artmasi gerekiyo ona gore takip et insallah artar hayirli olsun kafana takma doktorlarin her dedigini. Banada 6. Haftamda kalp atisi yok, kalp atisi az dusuk riski var demisdi. Bir hafta sonra hersey yoluna girdiTeşekkürler ya benim de kafama takıldı protein eksikligim varmış et ve süt ürünleri yenmem söylendi
Adetten kac gun gecti ? 2gunde 1 ayni yerde kana baktir 2kat artiyosa sorun yokHamile olduğum söylendi ama değerim dusukmus ve düşük riski varmis? Degeri tam olarak bilen var mi?