Hamilelik

Sonuç 91.1 bence güzel ben kızıma 83 le hamile kalmıştım.İşallah güzel katlanır degerin herşeyyolunda gider.

Bende geç döllenme diye düşünüyorum idrar testimde bu

Eklentiler

• IMG_7733.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_7736.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 89
Senin değerin 91 çıkmış. Attığın kağıdın altında zaten kaçla kaç arası hangi haftaya karşılık geliyor yazıyor

Yani henüz 2 haftalık hamile olduğun için bu değer normal merak etme :) sadece kan testinden 2 gün sonra yine git 2 katına çıktıysa değer her şey yolunda demektir :)

Adet tarihini baz aldıkları için anlamadım o yüzden canım bende 2 haftalık diyorum daha bide ultrasyonda kese görünmedi tedirgin oldum

Benim değerim 800lerdeyken yani 3 haftalıkkendi o zaman bi heves gitmiştim doktora sanıyorum ki bebek görücem doktor kese görünmüyor hcg si kaç dedi söyleyince aa olur mu hiç. 5 6 haftalıkken ancak görünür kese dedi o yüzden canını sıkma her şey normal.
Adet tarihi eskinin atılıp yeni yumurtanın geldiği tarih. Sonra o yumurta döllenecek ama yumurtanın rahme geldiği ilk günden sayıyorlar temeli o çünkü. Ben de hiç bilmiyordum anlamıyordum sonra öğreniyo insan araştıra araştıra

İçimi rahatlattın biraz valla çok teşekkür ederim canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…