Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hm inss bende hayırlısıyla kalrm cnm ya artk cok istyrm bir yıl oldy burda konstgm herkeste kaldı demekki daha zaaman varms senn adna cok sevndm korkma ilk zamanlar kask agrısı olur hadi hayrlısı adet takvmi yapsana cnm:))
Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum ilk bebegimi dusuk oldugu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim simdi olmuyor doktora gittik hicbir sebebi yok olmamasi icin benim gibi olan varmi ne yapmam gerek 19gunluk bi gecikmem var 15.gunde test yaptm doktora gittim kan idrar ulturason bakildi negatif cikti 0.35 cıktı kan testinde birsey ifade etmiyormus sağ kasigim agriyor ara ara vuruyor gibi oluyor ilk olusum olasa bu testlerin hepsinde gorunurmuydu
5 haftalik hamileyim ben de. Zaman zaman kasik agrim oluyo gun icinde ama olmadiginda endiselenmiyorum acikcasi. Normal disi kanama siddetli keskin sanci va yoksa endiselenmeye gerek yok bence.