hamilelik

akne ve hirsutizm tanılarım var hamile olabilirmiym ilerde evlendiğmde.halamda polikistik over var.

• ...

OY: 0 0,0%
  • ...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

sevgi007_007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
3
0
1
31
18 yaşındaym akne ve hirsutizm tanılarım var hamile olabilirmiym ilerde evlendiğmde.halamda polikistik over sendromu var.

pko hamileligi guclestiriyor evlenmeden once tedavini ol derim ben olmadigma cok pismanim ..
tabi pko herkeste ayni degil ilkgun bile hamile kalan var

Merhaba. Benim kafamda cok buyuk soru isareti var. Dun hamile oldugumu ogrendim ve yaklasik 4-5 ay olmus fakat bende su ana kadar hic bir belirti yoktu; ne bulanti, ne bas donmesi ne kusma ne halsizlik vs... bu yuzden bu zamana kadar fark edemedim cunku karnimdaki sislikte bariz belli degildi. Garip bi durum biliyorum ama benim soyle bi sorunun var. kimden hamile oldugumu bilmiyorum yani iki kisi arasindan. En son regl tarihimi hatirlamiyorum, mayisin ilk haftasi regl oldugumu hatirliyorum ama haziranda oldugumdan emin degilim. 1. Kisiyle iliskim 21 mayis tarihinde oldu. 2.si ise 19 haziran. Ama 20 haziranda ella alip kullandim. Mayistakinde kullanmamistim ve korunmamistik. Doktorum ilk once 5 bucuk ay dedi sonra 22 hafta dedi arada cok az sure var ben bu durumu nasil netlestirebilirim?

18 yaşındaym akne ve hirsutizm tanılarım var hamile olabilirmiym ilerde evlendiğmde.halamda polikistik over sendromu var.
merhabalar : usg ve hormon degerlerınıze gore polıkıstık over sendromu tanısı var ıse adet duzenınız onemlı. duzensız adet durumu var ıse yumurtlama tembellıgı olasıdır.bu durumda yumurtlatma tedavılerı yapılmalı. bol sanslar dılerım.

merhabalar : usg ve hormon degerlerınıze gore polıkıstık over sendromu tanısı var ıse adet duzenınız onemlı. duzensız adet durumu var ıse yumurtlama tembellıgı olasıdır.bu durumda yumurtlatma tedavılerı yapılmalıdır.

Back
X