Pcos için Combinol inositol

Denisebhr

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
16
3
286
Selam kızlar bana polikistik over sendromu teşhisi koyuldu. Kilo problemim yok ama sivilce sorunu yaşıyorum. Yasmin doğum kontrol hapı önerdi doktor. Ama ciddi bi adet düzensizliğim olmadığı için hemen zorunlu koşmadı. Ben de takviye önermesini istedim.
Combinol inositol önerdi. İçindekileri foto olarak ekliyorum. Ayrıca D vitamini spreyi de verdi. Ben şu an hamilelik düşünmüyorum, ama pcos için bunu kullanmam işe yarar mı sizce? Bilgisi olanlar yorum yapabilir mi?

Bunları sivilce gibi semptomları azaltabilir miyim sizce?
Kıvırcık nane çayına da başladım. 🙂

Dogum kontrol hapına başlamadan kurtulabilir miyim sizce?

IMG_6079.webp

Ben bebek düşündüğüm için doğum kontrol hapı vermemişti doktorum sadece combinol ile destekledim + d vitamini + folik asit (bebek için) ama bence en önemlisi çok fazla kilom olmamasına rağmen pcosa uygun diyet listesi yapıldı.
Düzene girdi, normalde 40-45 gunu bulurdu hatta 50 olduğu bile olmuştu, destekler sonrası 29 güne düştü, 2. Ayda hamile bile kaldım :)

Ben bebek düşündüğüm için doğum kontrol hapı vermemişti doktorum sadece combinol ile destekledim + d vitamini + folik asit (bebek için) ama bence en önemlisi çok fazla kilom olmamasına rağmen pcosa uygun diyet listesi yapıldı.
Düzene girdi, normalde 40-45 gunu bulurdu hatta 50 olduğu bile olmuştu, destekler sonrası 29 güne düştü, 2. Ayda hamile bile kaldım :)
Diyet listesinde yasaklar nelerdi, nelere dikkat ettiniz?

Back
X