- 30 Haziran 2018
- 625
- 90
- 98
- 33
- Konu Sahibi Prenses1234
Iyi aksamlar sol kasığımda seyremeler var kalp atışı gibi bu ne olabilir hamilelikle alakası varmı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederim darısı size inşallahHamilemisiniz cok.sevimdim Allah sagsaglim dunyaya gelmeyi nasip etsin insallah bnde hamileyimdir
Iyi aksamlar sol kasığımda seyremeler var kalp atışı gibi bu ne olabilir hamilelikle alakası varmı acaba ?
Benim de bi kere göğsüme acaip ağrı girdi çıktıBir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim en büyük belirtim göğüslerde hassasiyet ve ağrı birde kasık batması sizin tabirinizle seyrelme gibi çok rahatsız ediciydi
Bende hiç yok da az önce dediğim göğüs ağrısıHamilemisiniz acaba öğrendiniz mi? bende çok merak ettim. :) aynı belirtiler bende de var test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıktı. 2 gün daha bekleyeceğim.
Bende hiç yok da az önce dediğim göğüs ağrısı
Nasıl oluyor bu ağrı
Daha önce hiç başıma gelmedimerhaba :) bende olan bu ağrı kasık ağrısı gibi aniden giriyor daha sonra kalp atışı gibi bir his oluyor karnımda. Özelliklee yatarken oluyor ama.
Test yapmaktan korkuyorum negatif olur die sabah yapcam ama leke geldimi seninHamilemisiniz acaba öğrendiniz mi? bende çok merak ettim. :) aynı belirtiler bende de var test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıktı. 2 gün daha bekleyeceğim.
Test yapmaktan korkuyorum negatif olur die sabah yapcam ama leke geldimi senin
Benimde ole kalcamdada agri var dunden beri igne acisi gbiBenim de bi kere göğsüme acaip ağrı girdi çıktı
Öyle şiddetli oluyo mu bu ağrı
Benm az geldi ama arkasi gelmez insallah canim Allah herkesw nasip etsinhayır leke olmadı hiç. sadece adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor , şişkinlik ve yorgunlukta fazlanormalde bugünlerde adet de olmam gerekiyordu ama henüz yok daha.
Benm az geldi ama arkasi gelmez insallah canim Allah herkesw nasip etsin
amin canım isteyen herkese nasip olur inşallah. benim ilk gebeliğimde kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştık![]()
Bence piskolojik :))Benimde ole kalcamdada agri var dunden beri igne acisi gbi
AynenyaBence piskolojik :))
Umutlanmamak lazım
Cok uzuldum canim uzulme Allah aratmasin kimseyi hayirli saglikli evlatlar nasip etsinamin canım isteyen herkese nasip olur inşallah. benim ilk gebeliğimde kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştık![]()