Hamilelik

Cansusvss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
7
0
1
29
7 haftalık hamileyim aşırı kusmam miğde agrım var doktor zofer verdi 8 mg içmeye korkuyorum reçetede kanserle ilgili yazıyo kullananlar varmı ?

bir arkadaşım kullandı sizin gibi ilk aylarda
aşırı mide bulantısı oluyordu
gebelikle birlikte reflü de olmuştu
neden doktorun verdiği ilacı kullanmıyorsunuz

7 haftalık hamileyim aşırı kusmam miğde agrım var doktor zofer verdi 8 mg içmeye korkuyorum reçetede kanserle ilgili yazıyo kullananlar varmı ?
Zencefilli cay iyi gelir ama drun verdigi ilaci kullanin bence. Kanser tedavisinde de olusan mide bulanmalari icin kullaniliyordur.

Benimde daha adetime 2 gun vardi bulanti başladi 4.5 haftalikken yani
9. haftalikken afedersin cikarmaya basladim 17-18. haftada son buldu ama zannedersin hamile degil hastayim burnumdan gelirdi resmen gece gündüz herseyden tiksindim cikardim
yataktan kalkamazdim doktorumu aradim ask erim bunu veriyorum ama zorda kaldikca kullan cikariyosan dedi
disari cikarken cok zorlanirsam yarim ictim bi gun idare ediyordu beni 18. haftaya geldigimde kesildi 3 kg verdim bu surecte benimkininde gelisimi gayet iyi dr sen kendine iyi bak bebek senden her turlu alir demisti yeni hamile oldugumu ogrendigimde.
bende cok arastirdim bu ilaci icenlerin bebekleri saglikli dogmus gönul rahatligiyla kullan canim
saglicakla kucagina alirsin insallah

Prospektus bilgilerine bakarsak ooo. Doktorunuz vermis icin. Ondan baska verebilecegi daha ust bi ilac yok zaten. Hastaneye gidincede zofer yada zofran damardan veriyolar

Bende 4 mg olanini kullandim hala ara ara kullaniyorum

Back
X