HAMILELIK

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
MERHABA 4 HAFTALIK HAMILE OLDUGUMU ÖĞRENDIM AMA IDRARIMI YAPARKEN BİRAZ YANMA HİSSEDİYORUM NORMALMIDIR ? BUNU YASAYAN VARMI ?

bol bol su iç ,
sanırım kendini üşütmüşsün biraz ,
ayaklarının altına sıcak su koy , sakın karnına beline koyma sakın

Enfeksiyonlar alakalı canım bende de vardı. Akıntında farklılaşıyor bol bol su iç 2 litreyse 3 e çıkar bir süre sonra idrarın renginden falan geçtiğini anlarsın

MERHABA 4 HAFTALIK HAMILE OLDUGUMU ÖĞRENDIM AMA IDRARIMI YAPARKEN BİRAZ YANMA HİSSEDİYORUM NORMALMIDIR ? BUNU YASAYAN VARMI ?
İdrar rengin koyu mu; akıntım var mı idrarında koku var mı canım ? Bi kokla ekşi bozuk bir koku olabilir. Hamilelikte enfeksiyon büyük tehlike. Bence garantilemek için idrar tahlili yaptır.

İdrar rengin koyu mu; akıntım var mı idrarında koku var mı canım ? Bi kokla ekşi bozuk bir koku olabilir. Hamilelikte enfeksiyon büyük tehlike. Bence garantilemek için idrar tahlili yaptır.
bugun yaptırdım dun aksam asırı derecede kasık ve gaz sıkışması yasadım ultrosonda gaz cıktı

kasık agrınız oluyor mu pekı gaz ıle kasık agrısı yasıyorum ben :KK43:
Gaz enfeksiyonla alakalı değil o uzun bir süre bizimle beraber. Maden suyu veya 1 çay kaşığı kimyon baya rahatlatıyor. Kasık ağrısı da çok şiddetli değilse herkeste olan bişey hatta şu an 10. Haftadayım belimin sol tarafı acı ağrı karışık durumda. Bebiş yerleşken oluyor o kadar

Gaz enfeksiyonla alakalı değil o uzun bir süre bizimle beraber. Maden suyu veya 1 çay kaşığı kimyon baya rahatlatıyor. Kasık ağrısı da çok şiddetli değilse herkeste olan bişey hatta şu an 10. Haftadayım belimin sol tarafı acı ağrı karışık durumda. Bebiş yerleşken oluyor o kadar
bugun ultrosonda kendısını gormek ıstedım ama henuz cok yenı oldugu ıcın gozukmedı. sanırım 5 -6 haftada kendısını gosterıyorlar.

Back
X