Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar rengin koyu mu; akıntım var mı idrarında koku var mı canım ? Bi kokla ekşi bozuk bir koku olabilir. Hamilelikte enfeksiyon büyük tehlike. Bence garantilemek için idrar tahlili yaptır.MERHABA 4 HAFTALIK HAMILE OLDUGUMU ÖĞRENDIM AMA IDRARIMI YAPARKEN BİRAZ YANMA HİSSEDİYORUM NORMALMIDIR ? BUNU YASAYAN VARMI ?
bugun yaptırdım dun aksam asırı derecede kasık ve gaz sıkışması yasadım ultrosonda gaz cıktıİdrar rengin koyu mu; akıntım var mı idrarında koku var mı canım ? Bi kokla ekşi bozuk bir koku olabilir. Hamilelikte enfeksiyon büyük tehlike. Bence garantilemek için idrar tahlili yaptır.
kasık agrınız oluyor mu pekı gaz ıle kasık agrısı yasıyorum benEnfeksiyonlar alakalı canım bende de vardı. Akıntında farklılaşıyor bol bol su iç 2 litreyse 3 e çıkar bir süre sonra idrarın renginden falan geçtiğini anlarsın
Gaz enfeksiyonla alakalı değil o uzun bir süre bizimle beraber. Maden suyu veya 1 çay kaşığı kimyon baya rahatlatıyor. Kasık ağrısı da çok şiddetli değilse herkeste olan bişey hatta şu an 10. Haftadayım belimin sol tarafı acı ağrı karışık durumda. Bebiş yerleşken oluyor o kadarkasık agrınız oluyor mu pekı gaz ıle kasık agrısı yasıyorum ben![]()
bugun ultrosonda kendısını gormek ıstedım ama henuz cok yenı oldugu ıcın gozukmedı. sanırım 5 -6 haftada kendısını gosterıyorlar.Gaz enfeksiyonla alakalı değil o uzun bir süre bizimle beraber. Maden suyu veya 1 çay kaşığı kimyon baya rahatlatıyor. Kasık ağrısı da çok şiddetli değilse herkeste olan bişey hatta şu an 10. Haftadayım belimin sol tarafı acı ağrı karışık durumda. Bebiş yerleşken oluyor o kadar
Aynen 5 6 da minicik de olsa görürsün 6dan sonra da kalp atışını duyarsınbugun ultrosonda kendısını gormek ıstedım ama henuz cok yenı oldugu ıcın gozukmedı. sanırım 5 -6 haftada kendısını gosterıyorlar.
PAZAR BETA YAPTIRDIM 239 CIKTI BUGUN YAPTIRDIM 579 CIKTI SIZCE IYI MI GIDIYORUZ.Aynen 5 6 da minicik de olsa görürsün 6dan sonra da kalp atışını duyarsın
Aynen 5 6 da minicik de olsa görürsün 6dan sonra da kalp atışını duyarsın
2 güne 2 katı olması lazım gayet iyi bence sağlıkla ilerlesinPAZAR BETA YAPTIRDIM 239 CIKTI BUGUN YAPTIRDIM 579 CIKTI SIZCE IYI MI GIDIYORUZ.
bel kasık agrısı gayet normal demi ara ara gelşen agrılar2 güne 2 katı olması lazım gayet iyi bence sağlıkla ilerlesin