Hamilelik

Ayseeealsac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
111
25
13
Yarın bugün silik çıkan testim için gidip kan testini yaptıracağım İnşallah olumlu bir sonuç alırım ve sizinle paylaşırım bundan sonra silik bile olsa her bebek bekleyen annenin umudu olurum inşallah yarın sonuç hemen çıkarsa paylaşacağım çıkmazsa heyecanla çarsambayı bekleyeceğim 👏👏☺️

Yarın bugün silik çıkan testim için gidip kan testini yaptıracağım İnşallah olumlu bir sonuç alırım ve sizinle paylaşırım bundan sonra silik bile olsa her bebek bekleyen annenin umudu olurum inşallah yarın sonuç hemen çıkarsa paylaşacağım çıkmazsa heyecanla çarsambayı bekleyeceğim 👏👏

İnşallah 🤲

Yarın bugün silik çıkan testim için gidip kan testini yaptıracağım İnşallah olumlu bir sonuç alırım ve sizinle paylaşırım bundan sonra silik bile olsa her bebek bekleyen annenin umudu olurum inşallah yarın sonuç hemen çıkarsa paylaşacağım çıkmazsa heyecanla çarsambayı bekleyeceğim 👏👏☺️
Merhaba acaba burayı kontrol ediyor musunuz hala sonucunuzu çok merak ettim çünki benimde testlerim silik çıkıyor 3gündür yapıyorum yumurtlamanın 11.günü 13.günü 14.günü çok az koyulaştı ama hala silik 😏

Eklentiler

• IMG20200629132638.webp
    IMG20200629132638.webp
    24 KB · Görüntüleme: 25
Back
X