- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- 13
- Konu Sahibi Ayseeealsac
-
test bozuk olabilir onemli olan kan testi sonucuİdrarda silik çıkmasına rağmen gittik kan da verdim sonuç çıktı sonra hastaneye gittim kahverengi leke ve kan gelmiş kan sonucunda da hamile değilsin dedi ama neden o zaman testte silik çıktı ne yapmalıyım bu durumda doktorada söyledim kan geldi diye adet olmuşundur dedi
Hamile degilsin dedi ama 2. Testte de silik çıktıtest bozuk olabilir onemli olan kan testi sonucu
allah allah baska bi doktora gorunun bence ya cok enteresanHamile degilsin dedi ama 2. Testte de silik çıktı
Sağlık ocagındada yaptırdım o yarın çıkacak oda dedik 3 4 haftalık gebe olabilirsin o yüzden silik çıkmıştır dedi o 3 tüp yaparken bu tek tüp yaptı bakalım yaallah allah baska bi doktora gorunun bence ya cok enteresan
Canım testini atarmısın buraya ilgiçmiş gerçekten
Canım testini atarmısın buraya ilgiçmiş gerçekten
Vermedik mal kağıdı kendisi baktı sadece gebelik yok dediKimyasal filan mı kideğer kaç kanda?
E nabıza yüklenir bi bakalım kaçmış.Vermedik mal kağıdı kendisi baktı sadece gebelik yok dedi
Pembelik var be beybi kuruma cizgisi beyaz oluyor.Canım seni üzmek istemem ama kuruma çizgisi gibi gördüm
O ne oluyo kiCanım seni üzmek istemem ama kuruma çizgisi gibi gördüm
Ben öyle gördüm bendede çok çıktı böyle yalancı çizgilerPembelik var be beybi kuruma cizgisi beyaz oluyor.
İnsana umut veriyor ama adette gecikince umutlanmıştım bi an hayırlısıBen öyle gördüm bendede çok çıktı böyle yalancı çizgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?