- 15 Temmuz 2020
- 64
- 45
- 3
- 24
- Konu Sahibi Denizdemiirr
-
Hormon testlerin yapıldı mı? Hangileri yapıldı? Sonuçların nasıl?Hastaneye gittim bende de eşimde de bi sorun yok 1 senedir evliyiz ama gebe kalamıyorum böyle olan varmı?
Hormon testi yapıldı sıkıntı yok rahim filmi çekildi onda da sıkıntı yok simir testi iltihap çıktı ilaç kullandım temizlendi ama hala gebelik yokHormon testlerin yapıldı mı? Hangileri yapıldı? Sonuçların nasıl?
Adetin 2. Günü başlayıp yumutlamaya kadar arı sütü polen öneririm .aktarlarda satiliyoHastaneye gittim bende de eşimde de bi sorun yok 1 senedir evliyiz ama gebe kalamıyorum böyle olan varmı?
En son haziran 22 adet oldum ve hala olamadım bekliyorum öyleAdetin 2. Günü başlayıp yumutlamaya kadar arı sütü polen öneririm .aktarlarda satiliyo
Test yaptın mı hamile olmayasın bayaga gecikme varEn son haziran 22 adet oldum ve hala olamadım bekliyorum öyle
Dün akşam yaptım erken gebelik testi negatif ciktiTest yaptın mı hamile olmayasın bayaga gecikme var
Bence hastaneye git belki geç dollenmedir. Kan testi daha güvenilir idrar testine cok guvenme bozuk olabiliyo . İhmal etme mutlaka git belki ilaç falan başlar drDün akşam yaptım erken gebelik testi negatif cikti
Hastaneye gittim bi test yapmadılar sonuçlara baktı doktor hiç bi sıkıntınız yok bizim de yapabileceğimiz bisey yok dedi gönderdiBence hastaneye git belki geç dollenmedir. Kan testi daha güvenilir idrar testine cok guvenme bozuk olabiliyo . İhmal etme mutlaka git belki ilaç falan başlar dr
Bence hastaneye git belki geç dollenmedir. Kan testi daha güvenilir idrar testine cok guvenme bozuk olabiliyo . İhmal etme mutlaka git belki ilaç falan başlar dr
Sağlık ocağında da gebelik testi yapılıyor muBence hastaneye git belki geç dollenmedir. Kan testi daha güvenilir idrar testine cok guvenme bozuk olabiliyo . İhmal etme mutlaka git belki ilaç falan başlar dr
Hâlâ adet olamadığım için yumurtlama takibi yapamıyorumBazen hic bir sıkıntı yokken böyle olmadığı oluyormuş. Ovü testi ile yumurtlama takibi yapın o günleri değerlendirin. Rabbim hepimize anneliği nasip etsin
Simdi demedim zaten, dene sadece dedm canım. Belki bu ay hamile kalırsın kim bilirHâlâ adet olamadığım için yumurtlama takibi yapamıyorum
Inşallah Allah nasip ederSimdi demedim zaten, dene sadece dedm canım. Belki bu ay hamile kalırsın kim bilir
Yapiliyo gebelik testi, kan ver baktır bence .Sağlık ocağında da gebelik testi yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?