- 20 Ekim 2018
- 2.711
- 4.125
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Kesinli gidecem o doktor ne bilim içime sinmedi ama işte insanın içine bir kere o kursu sokuyorlar nasıl kötüyüm sabahtan bu yanaKesinlikle birkac tane doktor gezmeden aldirmayin.. Bazen gec duyulabiliyor.. 9uncu haftalarda duyanlar var. Lutfen en kisa surede baska doktorlara da muayene olun.. insallah duyarsiniz kalp atislarini ve yanilmistir doktor..
Cok iyi anliyorum sizi. Yasadiginiz endiseyi korkuyu.. Bazen gercekten de doktorlarin ihmali ya da zamanlamadan dolayi yanlis teshisi yuzunden geri donulmez hatalar olabiliyor ve bu da en cok korktugum seylerdendir.. Sakin olmaya ve guzel seyler dusunmeye calis ki guzel seyler olsun..Kesinli gidecem o doktor ne bilim içime sinmedi ama işte insanın içine bir kere o kursu sokuyorlar nasıl kötüyüm sabahtan bu yana
Öyle yapıcamBirkac doktora daha gidin. Hatta imkanınız varsa özele gidin. Duyamayıp sonra duyanlar var.
Aminn canım inşallah tabii yazarımİnşallahhh duyarsınız kalp atışını. Kalpten dua ettim size. Lütfen güzel sonucu bizede yazın
Stres yapma her doktor doktor olamıyor maalesef insanları korkutmak tan başka yarın başka bir dr gidin mümkünse iyi araştırın özele yada üniversite hastanelerine gidin korkma bir şey olmaz inşallah hayırlı haberler alırsınİyi geceler hanımlar...
Benim bir derdim varki sabahtan beri yerdemiyim, göktemiyim bilemiyorum..
AĞUSTOS ayında 19nda doktora gittim hamilelik için ve bakıldığında 4+2 haftalık hamilesin dedi... Ultrasonla bakıldığında. Bugün bize yakın bir hastaneye gittim hani artık kalp atışlarını duyarım diye, doktor baktı yüzüme hiçbir şey sorma yok sürekli bilgisayar başında... Ben anlatıyorum şöyle falan diye, geç bakalım dedi bakalım bir, yattım ultrasonla baktı bebek var 7+5 desin ama bebek varda kalp atışı yok %99 alıcazdedi,,, sonra aslında kalbi atıyormuş ama durmus dedi. Ya kızlar canım çok sıkıldı gerçekten böyle bir şey olabilirmi biraz daha bekleyimmi 1 hafta sonra başka bir doktora gidecem ama diger doktorun tarihiyle bununki tutmuyor... İlk gittiğim doktor geç döllenme olabilir dedi bu hemen alacak,, acaba kaç haftalıkken duyulur
yaşadıklarının aynısını 2 gün önce yaşadım.Bana da kalp sesini duymak için gittiğimde kalbi durmuş almamız lazım dediler.3 hastane gezdim inanmayıp .İnşallah senin sonucun güzel çıkar gerçekten geç döllenmiştirİyi geceler hanımlar...
Benim bir derdim varki sabahtan beri yerdemiyim, göktemiyim bilemiyorum..
AĞUSTOS ayında 19nda doktora gittim hamilelik için ve bakıldığında 4+2 haftalık hamilesin dedi... Ultrasonla bakıldığında. Bugün bize yakın bir hastaneye gittim hani artık kalp atışlarını duyarım diye, doktor baktı yüzüme hiçbir şey sorma yok sürekli bilgisayar başında... Ben anlatıyorum şöyle falan diye, geç bakalım dedi bakalım bir, yattım ultrasonla baktı bebek var 7+5 desin ama bebek varda kalp atışı yok %99 alıcazdedi,,, sonra aslında kalbi atıyormuş ama durmus dedi. Ya kızlar canım çok sıkıldı gerçekten böyle bir şey olabilirmi biraz daha bekleyimmi 1 hafta sonra başka bir doktora gidecem ama diger doktorun tarihiyle bununki tutmuyor... İlk gittiğim doktor geç döllenme olabilir dedi bu hemen alacak,, acaba kaç haftalıkken duyulur
Rabbim gönlünüzü ferahlatsınyaşadıklarının aynısını 2 gün önce yaşadım.Bana da kalp sesini duymak için gittiğimde kalbi durmuş almamız lazım dediler.3 hastane gezdim inanmayıp .İnşallah senin sonucun güzel çıkar gerçekten geç döllenmiştir
Çok güzel bir dua, çok teşekkür ederimRabbim gönlünüzü ferahlatsın
İnşaAllah canımÜslûp çok kötü. Kesinlikle güvenme. Alınacaksa bile başka yere git. Ki bence o seninle
yaşadıklarının aynısını 2 gün önce yaşadım.Bana da kalp sesini duymak için gittiğimde kalbi durmuş almamız lazım dediler.3 hastane gezdim inanmayıp .İnşallah senin sonucun güzel çıkar gerçekten geç döllenmiştir
Sorma canım aynen öyle o kadar rahtaki bide diyorki özele git tamam özele gidecem de sen orada doktorum diye oturma ozaman neden oturuyorsunStres yapma her doktor doktor olamıyor maalesef insanları korkutmak tan başka yarın başka bir dr gidin mümkünse iyi araştırın özele yada üniversite hastanelerine gidin korkma bir şey olmaz inşallah hayırlı haberler alırsın
Cnm maalesef bir çok dr öyle ilgisiz ben dogudayim eşimin görevinden dolayı burada 1 tane özel hstne var gidiyoz inan yüzümüze bakmıyorlar 2 saatlik yola gidip geliyorum başka bir ile düşün yaniSorma canım aynen öyle o kadar rahtaki bide diyorki özele git tamam özele gidecem de sen orada doktorum diye oturma ozaman neden oturuyorsun
Allah yardımcınız olsunCnm maalesef bir çok dr öyle ilgisiz ben dogudayim eşimin görevinden dolayı burada 1 tane özel hstne var gidiyoz inan yüzümüze bakmıyorlar 2 saatlik yola gidip geliyorum başka bir ile düşün yani
Çok teşekkürler inşallah yeniden güzel haberler alabilirimRABBIM SİZİDE İNŞAALLAH BİRAN ÖNCE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?