Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam bırakıyorum o hapı.
Kendimi boş yere mi kasıyorum böyle sizce ? artık nasıl bir paranoyalık olduysa bende durmadan saçma sapan şeyler kuruyorum halbuki yok öyle bir şey hamilelik durumu felan. Birkaç defa sürtünme ile hamile kalmak mümkün değildir demi ? Şu gerginliğim ömrümden ömür götürdü 1 ay yetti bana
Regli olman bile iyi. Normaldir daha fazla boşuna kasma kendini artik. Sana diyorum ya burda yumurtlama haftasında 6 kere birlkte olup hamile kalmaya calisanlar var. Spermler akmasin diye 2 saat yataktan kalkamayanlar var. Yani o kadar kolay değil o iş. Sürtünmeyle çok daha zor.
Regli olman bile iyi. Normaldir daha fazla boşuna kasma kendini artik. Sana diyorum ya burda yumurtlama haftasında 6 kere birlkte olup hamile kalmaya calisanlar var. Spermler akmasin diye 2 saat yataktan kalkamayanlar var. Yani o kadar kolay değil o iş. Sürtünmeyle çok daha zor.