Buldense Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 186 21 48 32 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Buldense #1 dun kahverengi lekelenme oldu korktum test yaptım cift cizgi çıktı hamılelıgım zara vermısmıdır yoksa hamıle degılmıyım
dun kahverengi lekelenme oldu korktum test yaptım cift cizgi çıktı hamılelıgım zara vermısmıdır yoksa hamıle degılmıyım
evliii Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2020 93 40 38 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Buldense #2 Canım çift çizgi 5 dakka içerisinde çıktıysa gebelik vardır ama kan verip beta baktırsan daha iyi sonuç alırsın , lekelenmeye gelecek olursak da bi kadın doğumcuya gitmelisin bol bol dinlen ve su iç bu süreçte hayırlısı olsun hakkında
Canım çift çizgi 5 dakka içerisinde çıktıysa gebelik vardır ama kan verip beta baktırsan daha iyi sonuç alırsın , lekelenmeye gelecek olursak da bi kadın doğumcuya gitmelisin bol bol dinlen ve su iç bu süreçte hayırlısı olsun hakkında
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.455 6.576 198 7 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Buldense #3 beta baktırın emin olun bende gebeyin dün lekelenme yaşadık doktorum çok normla bu haftalarda kırmızıya ve yoğun olmadığı sürece korkma dedi.
beta baktırın emin olun bende gebeyin dün lekelenme yaşadık doktorum çok normla bu haftalarda kırmızıya ve yoğun olmadığı sürece korkma dedi.