Hamilelik

Nese1627

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
59
13
8
34
Merhabalar 25 Ağustos Çarşamba hamile olduğumu öğrendim HCG 476 progesteron 24 çıktı doktorum her ihtimale karşı progesteron verdi çünkü 1 dış gebelik 1 kalp durması var pıhtılaşmam çıktığı için şuan oksapar kullanıyorum 2 Eylül peesembe kontrolüm var ama aranızda ilk haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşadınız mı normla diolar ama yine de telaş ediyor insan sürekli olmuyor günde 1-2 defa kasık ve belime ağrı giriyor kısa sürüyor normal mi randevuyu beklemek çok zor:(

Valla ben baya adet ağrısı gibi ağrı yaşadım canım korkma çok normal. :)

Merhabalar 25 Ağustos Çarşamba hamile olduğumu öğrendim HCG 476 progesteron 24 çıktı doktorum her ihtimale karşı progesteron verdi çünkü 1 dış gebelik 1 kalp durması var pıhtılaşmam çıktığı için şuan oksapar kullanıyorum 2 Eylül peesembe kontrolüm var ama aranızda ilk haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşadınız mı normla diolar ama yine de telaş ediyor insan sürekli olmuyor günde 1-2 defa kasık ve belime ağrı giriyor kısa sürüyor normal mi randevuyu beklemek çok zor:KK43:
Normal canım ama doktora gitmeyi sakın ihmal etme
Yol yürüyünce felan bel ve kasığınız da ağırıyo mu

Normal canım ama doktora gitmeyi sakın ihmal etme
Yol yürüyünce felan bel ve kasığınız da ağırıyo mu
Gittim canım sağolasın ajanlık bı sorun yok şükür hayır yürürken agrimiyordu doktor her ihtimale karşı 5 günlük progestan iğne verdi geçti çok şükür inşallah nasip olursa haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallahsaglikla büyür rabbim istyeen herkese nasip etsin

Gittim canım sağolasın ajanlık bı sorun yok şükür hayır yürürken agrimiyordu doktor her ihtimale karşı 5 günlük progestan iğne verdi geçti çok şükür inşallah nasip olursa haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallahsaglikla büyür rabbim istyeen herkese nasip etsin
Çok şükür 🥰 ultrasondan mı bakıp iğne verdi benim de belim ağırıyo bir kalp durmam var çok sancılıydı o hamileliğim bunda da ağrım var doktora gidicem İnşallah bi sorun yoktur 🤲🏻🤲🏻

Çok şükür 🥰 ultrasondan mı bakıp iğne verdi benim de belim ağırıyo bir kalp durmam var çok sancılıydı o hamileliğim bunda da ağrım var doktora gidicem İnşallah bi sorun yoktur 🤲🏻🤲🏻
Evet zaten ilk öğrenince 476 idi görünmez şuan haftaya gel dedi tabi bu süreçte pıhtılaşma hapı iğnesi progestan falan kullanmaya başladım o süreçte ağrım oldu doktora gidince söyledim ultrasyonda keseyi gördü benimde 2 kaybım var ondan her ihtimale karsi 5 günlük iğne verdi kullan dedi 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi inşallah rabbim sağlıkli olmasını nasip eder inşallah canım sorun yoktur 🥰

Back
X