İgm mi igg mi ?Merhaba ben bugün enabiz üzerinden sonuçlarima baktım 6 haftalık gebeyim anti rubella igh pozitif çıkmış pazartesi günü kontrolüm var ama çok endişe ettim ineterntten baktım kızamık hastalığı diyor bebek ölümü sakatlığı diyor değerim 10.3 çıkmış bu nedemek oluyor bebeğimi alcaklarmi çok korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı bilgi verirmisiniz
İgm mi igg testte anti rubella ıgh yazıyor igg IgM değil
Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) teste yazan bu ozmn kizamikla böyle biseyle alakası yok başka bir enfeksyonmuIgh yi bilmiyorum malesefigm şuan olanı gösteriyor igg geçmişte geçirip geçirmediğini ki çoğumuz ya geçirdik ya aşısını olduk o yüzden genelde igg çıkıyor
Kızamıkla alakalı evet vücutta var mı ve daha önce anne bu hastalığı geçirmiş mi diye bakıyorlar. Tehlikeli olan şuan vücutta var olmasıAnti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) teste yazan bu ozmn kizamikla böyle biseyle alakası yok başka bir enfeksyonmu
Yani nolcak şimdi ya alcaklarmi bebegimiKızamıkla alakalı evet vücutta var mı ve daha önce anne bu hastalığı geçirmiş mi diye bakıyorlar. Tehlikeli olan şuan vücutta var olması
Hayır canım neden alsınlar ben öyle demedim ki. Kızamığı hepimiz geçiriyoruz zaten çocukken geçmişte geçirmiş olmanız sorun değil endişe etmeyin lütfenYani nolcak şimdi ya alcaklarmi bebegimi
Bir sorun yok ozmn geçmişte gectirdigim bısey bundan bı sorun olurmu bebeğin sakat kalma yada düşük yapma gibi bişey olurmuHayır canım neden alsınlar ben öyle demedim ki. Kızamığı hepimiz geçiriyoruz zaten çocukken geçmişte geçirmiş olmanız sorun değil endişe etmeyin lütfen
Hayır olmaz merak etmeyinBir sorun yok ozmn geçmişte gectirdigim bısey bundan bı sorun olurmu bebeğin sakat kalma yada düşük yapma gibi bişey olurmu
Bir sorun yok ozmn geçmişte gectirdigim bısey bundan bı sorun olurmu bebeğin sakat kalma yada düşük yapma gibi bişey olurmu
Ay içimi rahatlattiniz Allah razı olsun çok endişe ettimHayır olmaz merak etmeyin
Anlıyorum sizi bende geçtim o aşamalardan internette çok anlaşılır yazmıyor genelde doktor bilgilendirmişti beni deAy içimi rahatlattiniz Allah razı olsun çok endişe ettim
Anlıyorum sizi bende geçtim o aşamalardan internette çok anlaşılır yazmıyor genelde doktor bilgilendirmişti beni de sizi
Sizindemi pozitif çıkmıştı bebeğinizin durumu ne peki doktor tam olarak ne demistiAnlıyorum sizi bende geçtim o aşamalardan internette çok anlaşılır yazmıyor genelde doktor bilgilendirmişti beni de
Benim sonuç böyleydi normal dedi doktor bir sorun yokSizindemi pozitif çıkmıştı bebeğinizin durumu ne peki doktor tam olarak ne demisti
Benimki de böyle bir sıkıntı yok ozmanBenim sonuç böyleydi normal dedi doktor bir sorun yok
Sıkıntı yokBenimki de böyle bir sıkıntı yok ozman
Cookk tşk ederimSıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?