Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fionaapz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
99
21
8
25
Hamilelik isteyenlerde adet gecikmesi oldumu yada oluyormu Yada herhangi baska bir belirti Hanimlar yardim ederseniz sevinirim..

Hayır olmuyo.Bebek doğana kadar adetler düzenli bı sekilde devam ediyor.
Evet ama mesela ben 28günde bir adet olurdum 5ay korunmuyoruz son 2ay adetlerim düzensizlesti Insanlardan duyduguma göre de vücut hamilelige hazirlaniyormus yani yakinda hamilelik olusacakmis Sizdende bilgi almak istemistim yasayaniniz
Oldumu

siz en başta yanlış anlatmışsınız kendinizi, sanıyorum merak ettiğiniz şey korunmayı bıraktıktan sonra gebelik olmasa da adet dönemlerinde düzensizlik başlayıp başlamadığı.
Benim bu konuda bir deneyimim yok ama burada korunmayı bıraktıktan sonra adet dönemi düzensizliği yaşadığını belirten çok arkadaşımızın mesajlarını okumuştum.

Evet cnm Bende bunu yasayan arkadaslar varmi ve deneyimleri ne oldu merak ettim

Hamilelik isteyenlerde adet gecikmesi oldumu yada oluyormu Yada herhangi baska bir belirti Hanimlar yardim ederseniz sevinirim..
Korunmayı bıraktım 3 aydır benmde bu ay adetim gecikti testte negatif çıktı 5 gün gevikmeyle adet oldum ama gecen ay düşük yaşadım belki de ondandir bilmiyorum.

Korunmayı bıraktım 3 aydır benmde bu ay adetim gecikti testte negatif çıktı 5 gün gevikmeyle adet oldum ama gecen ay düşük yaşadım belki de ondandir bilmiyorum.
Inshallah hepimiz en yakin zamanda güzel haberleri aliriz Ben çok insandan duydum ki vücut kendini hamilelige hazirliyormus buda bir ihtimal

evet vucut alışmaya çalışıyor ama kendinizi yinede hamile kalacağım diye şartlamayın bu geçikmeler düzensizlikler bazı dönemler oluyor zaten siz akışına bırakın bence Rabbim hakkınızda hayırlısı versin

Korunmayı bıraktıktan sonraki birkaç ay benim de adet düzenim bozulmuştu. Bazen 3-5 gün gecikerek bazen de 1-2 gün erkenden adet oluyordum daha sonra eski düzenime döndü sonra hamile kaldım.

Korunmayı bıraktıktan sonraki birkaç ay benim de adet düzenim bozulmuştu. Bazen 3-5 gün gecikerek bazen de 1-2 gün erkenden adet oluyordum daha sonra eski düzenime döndü sonra hamile kaldım.
Evet iste sizden duymakta umutlandirdi beni Tesekkür ederim

Benimde korunmayı bıraktıktan sonra adetim 3 gün erken oldu. Bir sonraki ay düzenli bir şekilde oldu diğer ay 2 gün erken oldu. 4 aydır böyle bu durumu daha önce yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…