Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama mesela ben 28günde bir adet olurdum 5ay korunmuyoruz son 2ay adetlerim düzensizlesti Insanlardan duyduguma göre de vücut hamilelige hazirlaniyormus yani yakinda hamilelik olusacakmis Sizdende bilgi almak istemistim yasayaninizHayır olmuyo.Bebek doğana kadar adetler düzenli bı sekilde devam ediyor.
siz en başta yanlış anlatmışsınız kendinizi, sanıyorum merak ettiğiniz şey korunmayı bıraktıktan sonra gebelik olmasa da adet dönemlerinde düzensizlik başlayıp başlamadığı.Evet ama mesela ben 28günde bir adet olurdum 5ay korunmuyoruz son 2ay adetlerim düzensizlesti Insanlardan duyduguma göre de vücut hamilelige hazirlaniyormus yani yakinda hamilelik olusacakmis Sizdende bilgi almak istemistim yasayaniniz
Oldumu
Evet cnm Bende bunu yasayan arkadaslar varmi ve deneyimleri ne oldu merak ettimsiz en başta yanlış anlatmışsınız kendinizi, sanıyorum merak ettiğiniz şey korunmayı bıraktıktan sonra gebelik olmasa da adet dönemlerinde düzensizlik başlayıp başlamadığı.
Benim bu konuda bir deneyimim yok ama burada korunmayı bıraktıktan sonra adet dönemi düzensizliği yaşadığını belirten çok arkadaşımızın mesajlarını okumuştum.
Korunmayı bıraktım 3 aydır benmde bu ay adetim gecikti testte negatif çıktı 5 gün gevikmeyle adet oldum ama gecen ay düşük yaşadım belki de ondandir bilmiyorum.Hamilelik isteyenlerde adet gecikmesi oldumu yada oluyormu Yada herhangi baska bir belirti Hanimlar yardim ederseniz sevinirim..
Inshallah hepimiz en yakin zamanda güzel haberleri aliriz Ben çok insandan duydum ki vücut kendini hamilelige hazirliyormus buda bir ihtimalKorunmayı bıraktım 3 aydır benmde bu ay adetim gecikti testte negatif çıktı 5 gün gevikmeyle adet oldum ama gecen ay düşük yaşadım belki de ondandir bilmiyorum.
evet vucut alışmaya çalışıyor ama kendinizi yinede hamile kalacağım diye şartlamayın bu geçikmeler düzensizlikler bazı dönemler oluyor zaten siz akışına bırakın bence Rabbim hakkınızda hayırlısı versinEvet ama mesela ben 28günde bir adet olurdum 5ay korunmuyoruz son 2ay adetlerim düzensizlesti Insanlardan duyduguma göre de vücut hamilelige hazirlaniyormus yani yakinda hamilelik olusacakmis Sizdende bilgi almak istemistim yasayaniniz
Oldumu
İyi düşün iyi olsun tabikide umarım bizde tadarız o güzel duygularıInshallah hepimiz en yakin zamanda güzel haberleri aliriz Ben çok insandan duydum ki vücut kendini hamilelige hazirliyormus buda bir ihtimal
Çok tesekkür ederim sizden !evet vucut alışmaya çalışıyor ama kendinizi yinede hamile kalacağım diye şartlamayın bu geçikmeler düzensizlikler bazı dönemler oluyor zaten siz akışına bırakın bence Rabbim hakkınızda hayırlısı versin
Amin cnm tsk ederim senden.İyi düşün iyi olsun tabikide umarım bizde tadarız o güzel duyguları![]()
Evet iste sizden duymakta umutlandirdi beni Tesekkür ederimKorunmayı bıraktıktan sonraki birkaç ay benim de adet düzenim bozulmuştu. Bazen 3-5 gün gecikerek bazen de 1-2 gün erkenden adet oluyordum daha sonra eski düzenime döndü sonra hamile kaldım.
Adetim 3 gün geçti test 273 çıktı belim ağrıdı ve sık idrardan anladım birde beyaz akıntım çoğaldıHayır olmuyo.Bebek doğana kadar adetler düzenli bı sekilde devam ediyor.
Sanırım soruyu yanlış anladım ben belirtiniz ne diye anlamıştım kusura bakmayınAdetim 3 gün geçti test 273 çıktı belim ağrıdı ve sık idrardan anladım birde beyaz akıntım çoğaldı