- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
-
Teşekkür ederim nerden anladin 6 dedin djrek, ilk randevum daha 5 gün sonra hastaneye gitmedim DHA kadın doguma6haftalık gebesiniz gözünüz aydın
Ama benim sadece 5masallah degeriniz com güzel hayirli olsun0-5 arasi gebelik yok demek oluyor 5ten yuksekse deger gebelik oluyor
Lütfen cevap ver6haftalık gebesiniz gözünüz aydın
Değerlerimin çok güzel olduğu nereden kanaat getirdinizAma benim sadece 5
5 ten yüksek yazmio değerim guzelmi ne kadarlık olabilir kese.gorunur mu şuanda henüz doktora gitmedim yani rahme yerleşmiş mıdır yerleşme kanaması lekelenme vs hiç biseym.olmadi
Bu değerleri Google’a bile sorsanız çıkar değeri yazın orda belirli bir Aralık veriliyorLütfen cevap ver
Haftaya göre sayı yükseliyor sizdeki sayıda belirli bir haftaya denk geliyor kağıdın kenarında hangi haftada kaç olması gerektiği yazarDeğerlerimin çok güzel olduğu nereden kanaat getirdiniz
Durum K YAZİYO Y yüksek, K kritik degermişHaftaya göre sayı yükseliyor sizdeki sayıda belirli bir haftaya denk geliyor kağıdın kenarında hangi haftada kaç olması gerektiği yazar
Beta değerine göre hafta belirlenmez. Son adet tarihiniz nedir ona göre hesaplanır. Çok yanlış değer ile hafta belirlemekLütfen cevap ver
1 Şubat adet tarihimBeta değerine göre hafta belirlenmez. Son adet tarihiniz nedir ona göre hesaplanır. Çok yanlış değer ile hafta belirlemek
1 şubattan baz alıcaksınınız gebeliği bikaç güne kese gözükür1 Şubat adet tarihim
Hamile olmayan kadında 0 5 arası olduğu için yüksel olduğunu vurguluyor öyle olması sorun yok hamilesin demek geç veya erken döllenme olabileceği için doktor her zaman son adetten hesaplarDurum K YAZİYO Y yüksek, K kritik degermiş
Yani referans da 5 yaziyor benim değerim iyi ve hamilelik ve kese görünür oylemiHamile olmayan kadında 0 5 arası olduğu için yüksel olduğunu vurguluyor öyle olması sorun yok hamilesin demek geç veya erken döllenme olabileceği için doktor her zaman son adetten hesaplar
Evet öyleYani referans da 5 yaziyor benim değerim iyi ve hamilelik ve kese görünür oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?