Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçmeseniz keşke :)kesin hamilesindir
![]()
bosalmadan spermler teleport mu olcak :)Kızlar yaklaşık bir ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdim hiç bir şekilde boşalma olmadı ama şuan regl ağrım var ve olamıyorum 15 martta olmuştum en son sizce ihtimal var mı?
Dışarı boşalma oldu boşaldıktan sonra hiç bir şekilde temas etmedikbosalmadan spermler teleport mu olcak :)
tamam ıste nasıl vajınadan gırsın ordan rahme ucsun ve dollesınDışarı boşalma oldu boşaldıktan sonra hiç bir şekilde temas etmedik
Biraz takıntılıyım bir aya yaklaştı regl da olamayınca biraz korktumtamam ıste nasıl vajınadan gırsın ordan rahme ucsun ve dollesınyok ıhtımal .s
boyle hamılelık suphesı endıse korku stress acaıp gecıktırır olcaan varsa da olmazsın. kasma. dr a gıt ıstersen adet sokturucu verır yoksa bekle.Biraz takıntılıyım bir aya yaklaştı regl da olamayınca biraz korktum![]()
Beni çok rahatlattınız teşekkür ederimboyle hamılelık suphesı endıse korku stress acaıp gecıktırır olcaan varsa da olmazsın. kasma. dr a gıt ıstersen adet sokturucu verır yoksa bekle.
Bu arada evde yapılan karbonat limon vs testlerinden yaptım ama bir şey anlamadım kimisinde oldu kimisinde olmadıKızlar yaklaşık bir ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdim hiç bir şekilde boşalma olmadı ama şuan regl ağrım var ve olamıyorum 15 martta olmuştum en son sizce ihtimal var mı?
Çamaşır suyu yazıyodu evde de domastos olduğu için denemedim yoğun kıvamlı yadomestosla denedin mi![]()
Dalga geçmeseniz keşke :)
Tam olarak yazdığım gibi ama reglim neden geçtikti bilmiyorum 2 gün geç kaldı stres yaptım sanırım test almama gerek var mı sizceneyse dalga geçmeyecem daha fazla
günde 2-3 kupa adaçayı iç söktürür merak etme ,
olay bize anlattıgın gibiyse hamile kalamazsın
Tam olarak yazdığım gibi ama reglim neden geçtikti bilmiyorum 2 gün geç kaldı stres yaptım sanırım test almama gerek var mı sizce
Bu arada evde yapılan karbonat limon vs testlerinden yaptım ama bir şey anlamadım kimisinde oldu kimisinde olmadı