İnşallah yağrın yapmayı düşünüyorum bakalim folik asit kullaniyorum tesekkur ederim cevabınız icin5 ve 5 üstü hamilelik diye biliyorum adetin gecikten sonra tekrar bir kan testi verin hatta bir erken gebelik testide yapabilirsin suan normalde göstermesi lazim eczanelerde miratech testler var onlarda iyi istersen dene.. yani 5 ise ben 1 haftalik biliyorum bende yaptirmistm ordan biliyorum coook yeni canim hic stress yapma folik asitte kullan :)
Haber verirsin degilmi merak ettim bendeİnşallah yağrın yapmayı düşünüyorum bakalim folik asit kullaniyorum tesekkur ederim cevabınız icin
Ben adet günüme 1 gün kala 54 ile öğrendim canım hiç belli olmaz 5 fena bir değer değil sen biraz daha bekle adet gününde tekrar kan ver ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim bata 2 gün kala istersen erken testle blr deneMrb ben bugün. Kan verdim sonucum5.mlcikti acaba hamilemiyim doktor degilsin dedi ama belirtileri de var adetimede 6gun var daha normalinde kanka verdigim zaman 2.0cikiyodu simdik boyle cikti acaba hamilemiyim
Haber verirsin degilmi merak ettim bende
Yaptım test cikmadi negatif cikti en iyisi adetimi beklemekTabiki de yaptıktan sonra sonucu bildiririm
Şansa bak 5 cıkmış tam sınır ne var denir ne yok ☻ 2 gun sonra tektat verin insallah vardirMrb ben bugün. Kan verdim sonucum5.mlcikti acaba hamilemiyim doktor degilsin dedi ama belirtileri de var adetimede 6gun var daha normalinde kanka verdigim zaman 2.0cikiyodu simdik boyle cikti acaba hamilemiyim
Testin resmi var mi acabaMrb bisey sorucaktim bugun erken gebelik testi yaptim cok silik cikti ışıkta bakinca gozukuyo adetime 4gun kaldi yağrın yapsam hamileysem birazdaha belirgin çıkar mı acaba bilen varsa soyleyebilirmi
Ondan bi gün sonra yaptim tam cikti dun kan verdim 355cikti bugun adet gunum olmadim doktor biraz dusuk cikti sonucta dedi 4haftalik olabilir mis acaba boyle cikipta sonradan yükselen oldumuTestin resmi var mi acaba
Aslında gayet yüksek neden öyle dedi ki,Ondan bi gün sonra yaptim tam cikti dun kan verdim 355cikti bugun adet gunum olmadim doktor biraz dusuk cikti sonucta dedi 4haftalik olabilir mis acaba boyle cikipta sonradan yükselen oldumu
Bilmiyorum korktum aslinda burda bi kac kisiye sordum normal dedi hani bazen 4haftada 400lerde oluyomusAslında gayet yüksek neden öyle dedi ki,
O kişiden kişiye değişiyor çünkü herkesin hamile kaldığı gün aynı değil, mesela siz 15. Günde gebe kaldınız ben 11 onunla alakalı olduğunu düşünüyorumBilmiyorum korktum aslinda burda bi kac kisiye sordum normal dedi hani bazen 4haftada 400lerde oluyomus
Hm anladim dogrudurO kişiden kişiye değişiyor çünkü herkesin hamile kaldığı gün aynı değil, mesela siz 15. Günde gebe kaldınız ben 11 onunla alakalı olduğunu düşünüyorum
Pazartesi tekrardan vericem kanka bakicaklar yükseliş ne kadar diyeO kişiden kişiye değişiyor çünkü herkesin hamile kaldığı gün aynı değil, mesela siz 15. Günde gebe kaldınız ben 11 onunla alakalı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?