Hamilelik

8 haftaya girdim ağrım bitti . Yani böyle nadiren gelip gidiyor ilk gebelik korkuyorum bazen . :/ acaba kalbi atmıyor mu falan diye kuruntu olduğunu biliyorum ama işte ilk ve bilmiyorum
O kuruntular hic bitmiyor. Agrilar azalabilir cogalabilir her gun aynı olmuyor. Benim rahat geciyor oyle cok agrım olmadı. Bu aralar kaburgalarım batiyo biraz

Kaç haftadan sonra ağrılar azalıyor arkadaşlar ?
Ilk 3 ay adet sancısı gbi olan sancılar bitiyor sonrada bel ağrısı başlıyor rahim ve bebk büyüdüğü icin kanaman olmasin yeter ağrı her dönemde farklı sebeplerden oluyor

Ilk 3 ay adet sancısı gbi olan sancılar bitiyor sonrada bel ağrısı başlıyor rahim ve bebk büyüdüğü icin kanaman olmasin yeter ağrı her dönemde farklı sebeplerden oluyor
Benim ağrılarım azaldı 2 gündür sadece geceleri oluyor kasık ta batma . kanamam 5.6 hafta da olmuştu ama leke tarzında . İğne vuruluyorum şuan iki günde bir o kadar . Yani kanamam da kırmızı değil tabi kahveydi

Bendede oldu lekelenme canım o dönemde bende iğne vuruldum iyiyim şimdi. Ilk 3 ayda bendede oluyordu batma bacaklarda ağrı vs normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…