Hamilelik

Gerçekten öyle kimyasal gebelikte o kadar sabırsızdım ki adet gecikmemi beklemeden kan testi verip öğrendim ve sonucu hüsran oldu 2 gün sonra düştü 7 aylıkken kalbi durup kürtaj olanlar var onlar ne yapsın Allah sabır versin hepimize en kısa zamanda isteğimize kavuşuruz inşallah
Biliyor musun benim de tesellim o oldu amcamın eşiyle bir hafta arayla gebe kaldık ben altı haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim o bütün dersini sıkıntısını çekti her gün hastanedeydi bebek doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı vefat etti rabbim kimseye böyle acılar gostermesin 🦋

Adet gecikmesinden sonra 1 hafta 10 gun sonra gidin doktora ben 7. Haftada gittim ilk randevuma tutunduysa kalp atisi duyulur diye. Erkenden gitmek sizi yormaktan baska bisey yapmiyor malesef. Nasipse oluyor zaten nasip degilse sagliksizsa dusuyor. Cok erken ogrenmek iyi degil bence
O kadar haklisiniz ki. Ben de bat tan iki gun once ogrendim. Su an bat 2.gunu. Ama o kadar mutsuzum ki mutlulugu bile hevesle yasayamiyorum kimyasaldir falan diye. Belimde asiri agri var ins sagliklidir😞

Kimyasala erkende gitseniz bisey degismeyecekti zaten sagliksiz gebelik yasamissiniz.
Haklısınız bende zaten belirti de yoktu gecikmesini beklemem bundandi gecikince şüphelendim ama inanın belirti olunca bir de ilk çocuk olacak daha insan merak ediyor acaba oldu mu hamile miyim tuttu mu her gün test yapasim vardi 😂 bunu da daha erken yapmıştım da eşim sağolsun almadı bekle dedi bugün getiriyor bakalım 🤷🏻‍♀️

Back
X