Hamilelik

Masal27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
6
1
86
30
Kızlar merhaba adetime göre 4 haftalık hamileyim ama 4 gün önce kan verdim kan sonucum 104.8 çıktı normal mi değil mi anlayamadım ilk gebeliğim bilenler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar merhaba adetime göre 4 haftalık hamileyim ama 4 gün önce kan verdim kan sonucum 104.8 çıktı normal mi değil mi anlayamadım ilk gebeliğim bilenler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Onemli olan iki katına yakın artması bir test mi verdiniz sadece ? İki günde artış olması gerek

Biraz önce bir daha verdim onun sonucunu bekliyorum
Ona göre degerlendirmeniz daha doğru olur En az %60 oranında artış olması yeterli diye biliyorum tabi iki gün oldu mu o da önemli bir önceki tahlille arasında iki gün olmali

Ona göre degerlendirmeniz daha doğru olur En az %60 oranında artış olması yeterli diye biliyorum tabi iki gün oldu mu o da önemli bi
Ona göre degerlendirmeniz daha doğru olur En az %60 oranında artış olması yeterli diye biliyorum tabi iki gün oldu mu o da önemli bir önceki tahlille arasında iki gün olmali
Test sonucum çıktı 217 hemşireye sordum yükselirse sıkıntı yok geç döllenme olmuştur dedi

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız herkes bir şey diyor korktum açıkçası
Korkmayın tam tersi ona da odaklanmayın rahat olun ki bebeğiniz sağlıcakla gelsin iki kat artmış zaten inşallah bundan sonra da süreciniz böyle devam eder rabbim kucağıniza almayı nasip etsin

Korkmayın tam tersi ona da odaklanmayın rahat olun ki bebeğiniz sağlıcakla gelsin iki kat artmış zaten inşallah bundan sonra da süreciniz böyle devam eder rabbim kucağıniza almayı nasip etsin
Amin inşallah tekrar çok teşekkür ederim

Normal. Ilk cikan degerin 2 gunde 2 kati artmasi daha onemli. 3bin degerleri gorunce kese gormeye gidersiniz. Rabbim saglicakla kucaginiza aldirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…