Hamilelik

pinarbbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
14
4
1
33
Bayanlar ben geçen Ayın 22 sinde rengli oldum 28 günde bir olur geçen ay ilk defa 33 günde oldum bu ay da 28 günlük döngüye göre 7 gün gevikti 3 gün önce test yaptım negatif falan bugün kahverengi gibi açık pembe acikti gibi bir leke geldi döngüler çok saçma yerlesme kanaması desem regliden önce olması gerekmezmi hamile olsam zaten çıkardı test te ama reglide olamiyorum ağrım var ama kasiklarimda ince ince girip geri gidiyor belim çok kötüydü simdi daha iyi böyle bir tecrübe yaşayan varmi sabah gidip kan vericem artık

Bayanlar ben geçen Ayın 22 sinde rengli oldum 28 günde bir olur geçen ay ilk defa 33 günde oldum bu ay da 28 günlük döngüye göre 7 gün gevikti 3 gün önce test yaptım negatif falan bugün kahverengi gibi açık pembe acikti gibi bir leke geldi döngüler çok saçma yerlesme kanaması desem regliden önce olması gerekmezmi hamile olsam zaten çıkardı test te ama reglide olamiyorum ağrım var ama kasiklarimda ince ince girip geri gidiyor belim çok kötüydü simdi daha iyi böyle bir tecrübe yaşayan varmi sabah gidip kan veri

Bayanlar ben geçen Ayın 22 sinde rengli oldum 28 günde bir olur geçen ay ilk defa 33 günde oldum bu ay da 28 günlük döngüye göre 7 gün gevikti 3 gün önce test yaptım negatif falan bugün kahverengi gibi açık pembe acikti gibi bir leke geldi döngüler çok saçma yerlesme kanaması desem regliden önce olması gerekmezmi hamile olsam zaten çıkardı test te ama reglide olamiyorum ağrım var ama kasiklarimda ince ince girip geri gidiyor belim çok kötüydü simdi daha iyi böyle bir tecrübe yaşayan varmi sabah gidip kan vericem artık
Adet geciktigi için döngü karışmış olabilir kan testiniz ne çıktı acaba

Back
X