Merhaba öncelikle hayırlı olsunMerhaba kızlar dün iki testte silik çizgi görüp gece hastaneye gittim beta hcg 31 çıktı son adet tarihim 11 şubat en son 28 günde bir oluyorum sizce gebelik var mı değer güzel mi anlamadığımdan sizlere danışmak istedim doktor 3+3 günlük dedi üç gün sonra dördüncü haftaya girecekmisiz 3.hafta ya göre değerin iyi dedi 5-50 arası olması lazımmış zaten pazartesi tekrar kan vericem dua edin sağlıkla gelsin miniğim
Cidden mi ayyy çok sevindim çok cok pazartesi günü artar değil mi beta hcg dua edin lütfen sağlıklı bir gebeliğim olsun bebeğim sağlıkla gelsin ve ben ne kadar süre kan vericem kaçıncı haftada da kesesi gözükür acaba inşallah inşallah bol bol dinleniyorum ağır iş yapmıyorum duzenli besleniyorum sırt ağrım var sadece birde ara sira kasik ağrılarim oluyor sizin nasıl yükseldi neler yaptınız hamilelik boyunca ben meditasyon ve olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum her konudaMerhaba öncelikle hayırlı olsunÇok benzer durumlarımız.
11 kasım regli başlangıç tarihimdi. 6 aralıkta acillik oldum kan testi yaptılar 31.18 di beta değerim. Öyle öyle yükseldi şimdi 17 haftalık hamileyim
İlk öğrendiğimde çok erkendi kadın doğum doktoru çok erken öğrenmişsin dedi şuan bekleyeceğiz artışı göreceğiz dedi. Gidişata göre sağlıklı olup olmadığını değerlendireceğiz dedi çok şükür herşey yolunda. Sizinde öyle olur inşallah ama şuan var birşeyler
Ben dün daha verdim beta hcg işte doktorum pazartesi kan ver dedi inşallah benim de yükselir ve yükseleceğini düşünüyorum kasik ağlarım korkutmustu ama çok yok arada giriyor oda yerleştiği için oluyor galiba birde çok yorgunum genelde ve çok uykum geliyor o zaman benim de pazartesi kan verip tekrar yine 6 gün sonra kan verip doktor randevusu alıp keseyi görmeye mi gidicem 6. Haftalıkken gözüküyor galiba kesesi kalp atışlarıNe güzel bilinçli bir gebesiniz. Ben çalıştığım için yatamadım ama yormadım da kendimi. Stres asla. Düzenli besleniyorum zaten. Spor yapmıyorum ama yapsam iyi olucak. Artar hiç sıkmayın canınızı. Başta hafif sızılar oluyor o bende hala var. Allahım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla mutlulukla nasip etsin hep ediyorum kendim hamile olduğumdan beri özellikle allahım nasip etsin güzellikle. Bak koyuyorum betamı. Ben salı test verdim çarşamba kadın doğuma gittim pazartesi kan ver dedi 300 olmuştu bile. Sizinde inşallah olur
Oy ne güzel gün ve gün yaklasiyor annesi kanım artarsa ki artacak başka bir korkum yok senin nasıl oldu nasıl bekledin 6 gün boyunca 31 gördükten sonra seninde oldu mu korkularınKeseyi ben 6. Haftada gördüm kalp atışını 8. Haftada duydum. Bu ikisinden sonra zaten bakmadı birdaha
Kendim de hemşireyim folik asit hamile kalmadan önce 3 ay boyunca kullandım ben şuan kullanmıyorum doktora daha gitmedim özel hastanede doktorum var kan sonucumu attım pazartesi tekrarlayalim dedi sadece çok erken öğrenmişsin dediler cidden öyle oldu adet gecikmesi bile yaşamadan anne olacağımı öğrendim folik asit beyin gelişimi için önemli bir faktör doktor devam et derse devam edeceğim şimdilik sadece ayaklarımı uzatıp dinleniyorum güzelce yememe içmeme dikkat ediyorum olumlu düşünüyorum kalp atışını ve ultrasonda göreyim tamam 9 ay bekleriz artık benimde çok az kaygım oldu sonra dedim Allaha güven bunu veren Rabbım devamı da gelir güven inaniyorum yükselecekKadın doğuma gittin mi? Bazı kişiler belirli bir düzeye gelsin öyle giderim diyor ama ben önermiyorum. Direkt gitmediyseniz gidin o sizi tarihleri konusunda yönlendirir. Doktorun şöyle bir artısı var tutunması için ilaç veriyor folik asite başlatıyor. Bence önemli. Öğrenir öğrenmez gitmek lazım. Tabiki endişeler oluyor ama güveniyorum ben o yüzden çok beni sarsacak kadar üzmedim kendimi arada soru işaretlerim tedirginliklerim oldu. Ama ben hemen doktora gidince o bana ilaçları verdi içim daha rahat oldu. Kısmetse bebiş ağustosta gelecekzaman geçmiyor ama o bir gerçek
Ooo sen şanslıymışsınKendim de hemşireyim folik asit hamile kalmadan önce 3 ay boyunca kullandım ben şuan kullanmıyorum doktora daha gitmedim özel hastanede doktorum var kan sonucumu attım pazartesi tekrarlayalim dedi sadece çok erken öğrenmişsin dediler cidden öyle oldu adet gecikmesi bile yaşamadan anne olacağımı öğrendim folik asit beyin gelişimi için önemli bir faktör doktor devam et derse devam edeceğim şimdilik sadece ayaklarımı uzatıp dinleniyorum güzelce yememe içmeme dikkat ediyorum olumlu düşünüyorum kalp atışını ve ultrasonda göreyim tamam 9 ay bekleriz artık benimde çok az kaygım oldu sonra dedim Allaha güven bunu veren Rabbım devamı da gelir güven inaniyorum yükselecek
Çok teşekkür ederim çok rahatlattin beni ıyiki varsınOoo sen şanslıymışsındoktor bana progestan verdi direkt birde kan sulandırıcı. Peogestanı bıraktım ama kan sulandırıcı devam. Tabi canım oldu mu olacak mıydı o muydu bu muydu bebişi daha çok yoruyor ne gerek var Allahın izniyle güzel şeyler olacağına güvenmek önemli rahatlatıyor
İlk gebelik evet 6. Ayda oldu bir yıllık evliyim 6 aydır düşünüyorduk ve oldu çok şükür inşallah inşallah Rabbım büyük benimde reglime kaç gün var bilmiyorum bile en son 11 şubat 28 günde bir oluyordum işte inşallah güzel geçer inşallahBenimde öyleydi zehirlendim sanıyordum ateş kusma vs 2 gün acile gitmek zorunda kaldım orda öğrendim bir testte yapalım dediler. Reglime 1 hafta vardigüzel bir his ama inşallah seninde sürecin olumlu ve mutlu geçer. İlk gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?