Hamilelik

turizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
15
1
1
26
Kızlar merhaba şimdi ben reglimden 4 gün önce idrar testi yaptım silik çıktı doktora gittim kan verdim 25.48 çıktı 2 gün sonra birdaha gittim 68 çıktı reglime 1 gün vardı sonra doktor bana 3 haftalık hamilesin dedi ama kimyasal gebelik dış gebelik olabilir dedi regl olabilirsin atabilirsin dedi ihtimali saydı şimdi reglimden 2 gün geçti bugün yine idrar testi yapayım dedim çift çizgi çıktı Salı günü beni kontrole çağırdı ve Şuan da aşırı derece de bel ağrım hafif kasık sancım var bunun sebebi ne olabilir kanamam daha yok yardımcı olur musunuz

Kimyasal gebelikte kanama oluyor atıyorsun, doktorun dediği gibi, ihtimallerle erken öğrenince bu süreç çok zor geçiyor.
Bel ve kasıklarında batma sancı olabilir vücudunuz kendini gebeliğe hazırlıyor.

Çok teşekkür ederim normal yani dimi bu bel ağrısı ben biraz korkuyorum da

Kızlar merhaba şimdi ben reglimden 4 gün önce idrar testi yaptım silik çıktı doktora gittim kan verdim 25.48 çıktı 2 gün sonra birdaha gittim 68 çıktı reglime 1 gün vardı sonra doktor bana 3 haftalık hamilesin dedi ama kimyasal gebelik dış gebelik olabilir dedi regl olabilirsin atabilirsin dedi ihtimali saydı şimdi reglimden 2 gün geçti bugün yine idrar testi yapayım dedim çift çizgi çıktı Salı günü beni kontrole çağırdı ve Şuan da aşırı derece de bel ağrım hafif kasık sancım var bunun sebebi ne olabilir kanamam daha yok yardımcı olur musunuz
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ağrılar için endişelenme ben hamileligimi öğrendikten sonra adet olmam gereken tarihlerde 1 haftaya yakın şiddetli bir şekilde çektim o ağrıları. Doktor vücut bebeğe yer hazırlıyor normal demişti. Şu an 7 haftalık oldum ve hala ara ara ağrım oluyor. Endişe etme yani herşey sorunsuz geçer inşallah 🤲

Ya ben çok fazla bel ağrım olunca bide daha çok yeni olunca korktum dış gebelik gibi şeylerden çok korkuyorum yeni evliyim birde çok teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ağrılar için endişelenme ben hamileligimi öğrendikten sonra adet olmam gereken tarihlerde 1 haftaya yakın şiddetli bir şekilde çektim o ağrıları. Doktor vücut bebeğe yer hazırlıyor normal demişti. Şu an 7 haftalık oldum ve hala ara ara ağrım oluyor. Endişe etme yani herşey sorunsuz geçer inşallah 🤲
Beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim ağrı kesici içsem bir şey olur mu

Beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim ağrı kesici içsem bir şey olur mu
Rica ederim. Genel olarak ilaç önermiyor doktorlar bebeğe zararlı olabilirmiş çok dayanılmaz olmadıkça içmeyin bence icilcekse de parol olabilir en fazla

Kızlar reglimi 3 gün geçti hcg 207 olmuş bel ağrım yerleşme ağrısı olabilir dedi hcg iyi mi sizce

En son 68 di 2 gün önce sabah dün gece yaptım 2 gün sonra gece yaptım

Back
X