Hamilelik

melokeeee123455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
29
0
1
24
Normal kan testi ve normal idrar tahlilinde hamilelik çıkar mı ? Sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu lakin üzerime vs boşalma olmadı, sadece elden bulaşma ihtimali var ondan tereddüt ediyoruz adet oldum 2 gün fln gecikti ama her zaman olduğum gibi adet oldum adet bittikten sonraki günlerde test yaptım 3 dk fln bekledim sonuç için tek koyu çizgi,negatif diyordu . Karın bölgemde ağrı var doktora gittim kasıklarım fln da ağrıdıgi için normal idarar tahlili ve kan tahlili yaptı ( hamilelik şüphem var vs demedim ) enfeksiyon var dedi bana doktor

Teşekkür ederim ya insan bir tereddüt ediyor işte bu kasık ağrısı fln.

Enfeksiyonun varmış, o çok ağrı yapar. Bir de kan testinde hamileliğinin olup olmadığını öğrenmek için doktorun idrar testi istemesi lazım, ona bakmamıştır yani ama hamile kalman imkansız gibi bir şey anlattığına göre

Enfeksiyonun varmış, o çok ağrı yapar. Bir de kan testinde hamileliğinin olup olmadığını öğrenmek için doktorun idrar testi istemesi lazım, ona bakmamıştır yani ama hamile kalman imkansız gibi bir şey anlattığına göre
Canım vallahi ben de enfeksiyon var sandım doktora gittim idrar tahlili yaptırdım negatifti ama sonra hamileymişim 😂

Elden bulaşma mı? Direkt bulaşmayla bile yumurtlama döneminde değilsen zor. Hamile değilsindir, hamileysen de tıp tarihine geçersin
Kız keşke elden bulaşsa da hamilelik gerçekleşse yemin ederim ben elimin her yerine sürerdim hamile kalmak için 😂😂

Back
X