Hamilelik

Se03ya07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
98
13
18
29
Meraba buraya defalarca yazdım acaba mı diye ama artık sizlere güzel bir haber vermek için yazıyorum. Bugün hamile olduğumu öğrendim sizlere birşey danışmak istiyorum bugün adet olmam gereken gündü dün kan verdim değer 1161.5 çıktı doktor hamilesin dedi ama kaç haftalık dediğimde daha erken dedi ultrasonda gözükmedi yarın tekrar test ver cuma günü gözükür ultrasonda dedi acaba kaç haftalık hamileyim değerleri bilen var mı

Öncelikle hayırlı ve de uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin Belirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız? Yani süreci anlatır mısınız çok sevinirim

Ben 6 aydır ilaç kullanıyordum duphaston olmadı ama. Bu ay kafamdan artık çıkarmıştım olmıycak yine diye doktora gidicektik artık bu ay zaten umudum hiç yoktu. Ama yaklaşık 15 gündür gögüslerimde o kadar acıyor ki dokunamıyorum uykumdan bile uyandırıyordu sağdan sola dönerken kolum değince. Bunun harici hiç belirtim olmadı. Perşembe günğ doktora gidicektik artık bi tedavi sürecine giricez diye gitmeden kan verdim ki sağlık ocağında negatif sonucu alıp gidicem bide kan için beklemiyim orda dedim. Ve süpriz geldi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin biz çok bekledik uğraştık bu süreç çok zordu. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Dualarım isteyen herkese

Ayyy hayırlı olsun canim Allah'ım inşallah banada tüm isteyenlere de nasip eder inşallah

Merhaba canim sağlıkla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün adet gecikmesinin 2.gunu kan versem belli olur mu olup olmadığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…