Hamilelik

tkr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
15
3
6
24
Merhabalar dün test yaptırdık ve 66.95 çıktı hamile miyim kaç haftalık hamile bilen varmı???

Hamilesiniz evet tebrik ediyorum fakat kan değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor. Kaç haftalık olduğunu son adet tarihinize göre hesaplıyorsunuz. Kese ve bebek görününce doktor boyutuna göre kaç haftalık hamile olduğunuzu söylüyor zaten.

Yani şu an 66 iki gün sonra tekrar kan verdiğiniz de en az 132 sonra 264 diye ilerlemesi gerekiyor ki sağlıklı bir gebelik denilebilsin. Dün test yapmışsınız yarın tekrar kan vermeniz gerekiyor.
Birde nasıl 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor

Bayram tatili nedeni ile poliklinikler kapalı ya ondan test yaptırmadım.
En son adet tarihim 11 Mayıs uygulamalarda 6 haftalık gebelik gözüküyor ama benm adetim de düzensizdir o günden mi hesaplamaliyim öyleyse beta çok düşük.
Ama kendi hesaplarima göre dördüncü haftaya yeni giriyom ona eş değer be
sizce ne yapmalıyım??

Yani şu an 66 iki gün sonra tekrar kan verdiğiniz de en az 132 sonra 264 diye ilerlemesi gerekiyor ki sağlıklı bir gebelik denilebilsin. Dün test yapmışsınız yarın tekrar kan vermeniz gerekiyor.
En son adet tarihim 11 Mayıs uygulamalarda 6 haftalık gebelik gözüküyor ama benm adetim de düzensizdir o günden mi hesaplamaliyim öyleyse beta çok düşük.
Ama kendi hesaplarima göre dördüncü haftaya yeni giriyorm ona eş değer beta.
sizce ne yapmalıyım??

Ama kendi hesaplarima göre dördüncü haftaya yeni giriyorm ona eş değer beta.
sizce ne yapmalıyım??
Onu size ancak keseyi ve bebeği gördükten sonra ölçüme göre doktorunuz söyleyebilir haftanızı boyuta göre ölçüp söylüyorlar , acilde yaptırabilirsiniz aslında, beta takibi önemli bu süreçte kimyasal gebelik mi dış gebelik mi ancak beta takibi ile öğrenebilirsiniz. Zaten düzenli artıyor ise doktorunuz keseyi görmek için tarih verip çağıracak sizi.

Teşekkür ederim bugün acile gittim tekraren tahlil verdim 258 olmuş persembe yeniden vermemi istedi

Back
X