Hamilelik

liyaliya_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
157
22
18
Kizlar en son 18 temmuzda regl gördüm. Şu an belirtilerim olunca dün kan testi verdim sonuç 233,2 çıktı iyi mi düşük mü biliyo musunuz

Kizlar en son 18 temmuzda regl gördüm. Şu an belirtilerim olunca dün kan testi verdim sonuç 233,2 çıktı iyi mi düşük mü biliyo musunuz
Geç döllenme olabilir kaçta öğrendiğiniz önemi yok önemli olan düzenli yükselmesi kendinizi strese sokmayın bat kaç gün geçti

Geç döllenme olabilir kaçta öğrendiğiniz önemi yok önemli olan düzenli yükselmesi kendinizi strese sokmayın bat kaç gün geçti
Bilmiyorum değişiyodu umarım düzenli yükselir peki testi dün verdim bir dahakini yarın mi vermem gerekiyo

Bilmiyorum değişiyodu umarım düzenli yükselir peki testi dün verdim bir dahakini yarın mi vermem gerekiyo
2 güne bi aynı saatlerde yapılması öneriliyor ama bence insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor adet olmadığınız ve ciddi bir kanamanız olmadığı sürece acele etmeyin yerleşme kanaması görürseniz heyecanlanıp korkmayın

Anladım çok teşekkür ederim ama yarın bi kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…