Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelk testi yptnzmi yada kan verdnmzmiBu uygulama adetim içindi gerçekten tavsiye ederim yumurta lama zaman herşey var içinde tâbi önce Allah iziniyle sonra yumurta günüm denk geldi 7 yıldır çocuk olmuyordu
Kan tahlili muhakkak vermen gerekiyorEvet test tutum yani üç haftalık mi değil bilmiyorum da doktora gidiyim gitmiyim akıl verseniz
En azından kan da öğren sonra artışa bakarsın şuan zaten bebeği göremez kese bile 5.haftada görünüyor o yüzden beta artışına bakar doktor takip eder ama kesinlikle bı kan ver derimEvet test tutum yani üç haftalık mi değil bilmiyorum da doktora gidiyim gitmiyim akıl verseniz
belirtilerim nelerdi cnmMerhaba arkadaşlar 3 haftalık hamileyim doktora gitsemi belli olur mu çok kararsız kaldım
Yaaa kaç gün yada kaç hafta sonra gidiyimBenim bile 4 hafta 5 gunllukken sadece kese görüldü haftaya gel bebek varmı bakalım dedi. Oyuzden daha erken herşey icin
Beki çocuk gurundumuBenim bile 4 hafta 5 gunllukken sadece kese görüldü haftaya gel bebek varmı bakalım dedi. Oyuzden daha erken herşey icin
Üç haftalık gebelik ne ya nerden vardın bu konuyaMerhaba arkadaşlar 3 haftalık hamileyim doktora gitsemi belli olur mu çok kararsız kaldım
Evet hemde üç test yaptımİdrar testi yaptınız mı ?
Kan testi verin eğer 2000 kusur yada üstü cikwrsa keseyi görebilirsinizEvet hemde üç test yaptım