Hamilelik

Semaiii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
22
7
1
30
Merhaba arkadaşlar 3 haftalık hamileyim doktora gitsemi belli olur mu çok kararsız kaldım

Doktora gitmeden 3haftalık olduğunu nerden anladınız

Uygulama var ilişkiye girdim günü hasaplanda 3 haftalık yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-27-14-22-34-187_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.webp
    Screenshot_2023-08-27-14-22-34-187_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu uygulama adetim içindi gerçekten tavsiye ederim yumurta lama zaman herşey var içinde tâbi önce Allah iziniyle sonra yumurta günüm denk geldi 7 yıldır çocuk olmuyordu

Evet test tutum yani üç haftalık mi değil bilmiyorum da doktora gidiyim gitmiyim akıl verseniz

Evet test tutum yani üç haftalık mi değil bilmiyorum da doktora gidiyim gitmiyim akıl verseniz
En azından kan da öğren sonra artışa bakarsın şuan zaten bebeği göremez kese bile 5.haftada görünüyor o yüzden beta artışına bakar doktor takip eder ama kesinlikle bı kan ver derim

Benim bile 4 hafta 5 gunllukken sadece kese görüldü haftaya gel bebek varmı bakalım dedi. Oyuzden daha erken herşey icin

Arkadaşlar hem günümü takip ediyorum hemde doktor arkadaşm var anlatımda dedi tahminen 3 haftalık varsın dedi ondan dedim

Sonra muayene gel dedi bende 7 yılık çocuk olmadı bende akıl alıyım burda dedim korkuyorum gitsem bişey yok dese ondan buraya sordum 😔

Back
X